Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανία: Νίκη του Έντι Ράμα δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Με καταμετρημένο το 16% των ψήφων, ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης λαμβάνει το 58%, έναντι 42% του Σαλί Μπερίσα 

Νικητής των βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία είναι, όπως όλα δείχνουν, ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης «Συμμαχία για την Ευρωπαϊκή Αλβανία», του Έντι Ράμα, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 16% των ψήφων, ο συνασπισμός του Έντι Ράμα λαμβάνει ποσοστό 58%, ή 82 έδρες, έναντι 42%, ή 57 έδρες, της «Συμμαχίας για την απασχόληση, ευημερία και ένταξη», της οποίας ηγείται το Δημοκρατικό Κόμμα, του απερχόμενου πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

Πάντως, νωρίτερα και οι δύο συνασπισμοί είχαν ανακοινώσει τη νίκη τους στις εκλογές της Κυριακής, οι οποίες σημαδεύτηκαν από καταγγελίες για νοθεία των αποτελεσμάτων.


Πηγή: Βόρεια

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]