Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταξιδιωτική οδηγία της Μόσχας στους Ρώσους που επισκέπτονται την Τουρκία

Σύσταση προς τους Ρώσους που επισκέπτονται την Τουρκία να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν συμπαρασύρει τη χώρα από την περασμένη εβδομάδα, απηύθυνε το ρωσικό υπουργείο των Εξωτερικών.

Στη σχετική οδηγία το υπουργείο συνιστά στους Ρώσους τουρίστες να αποφεύγουν κεντρικά τμήματα των πόλεων όπου γίνονται διαδηλώσεις, αλλά σημειώνει πως δεν υπάρχει λόγος ακύρωσης των ταξιδιών σε θέρετρα της Τουρκίας.

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν υπάρχει βία στα θέρετρα των επαρχιών που είναι δημοφιλή στους Ρώσους τουρίστες" ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι έχει λάβει πολλές κλήσεις από Ρώσους που σχεδιάζουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Τουρκία

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]