Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δάνεια στο κόκκινο, σπίτια στο σφυρί

Με το χαρτί της κατάσχεσης ανά χείρας βρίσκονται πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων σε παραθεριστικές περιοχές. Τα δάνεια που πήραν τα προηγούμενα χρόνια για να κτίσουν εξοχικά ή συγκροτήματα ενοικιαζόμενων δωματίων έχουν «κοκκινίσει» προ πολλού και, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει προστασία για τη δεύτερη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, οι τράπεζες ετοιμάζονται για κατασχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρήτη εκατοντάδες ιδιοκτήτες αναζητούν αγοραστές για να πουλήσουν όσο όσο, προτού η τράπεζα προχωρήσει σε κατάσχεση της περιουσίας τους.

Χαρακτηριστική, επίσης, η περίπτωση ιδιώτη που ξεκίνησε να κτίζει συγκρότημα κατοικιών έξω από το Ναύπλιο. Τέσσερα διαμερίσματα συνολικά 264 τ.μ. και 115 τ.μ. υπόγεια. Η μέχρι στιγμής κατασκευή του έχει κοστίσει, μαζί με την αγορά του οικοπέδου, 353 χιλ. ευρώ και πωλείται αυτή τη στιγμή 250.000 ευρώ και με το κλειδί στο χέρι αντί 500.000 ευρώ.
Επίσης, εργολάβος που πουλά συγκρότημα τεσσάρων μεζονετών 1.000 τ.μ. στη Μύκονο από 6 εκατ., που ήταν η αρχική τιμή, κάτω από 3 εκατ.
Στην Κέρκυρα, συγκρότημα 16 επιπλωμένων διαμερισμάτων με πισίνα πωλείται 750.000 ευρώ.
Στην Τήνο, 3 ανεξάρτητες κατοικίες (2 ημιτελείς και 1 πλήρως επιπλωμένη) σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων πωλούνται 670 χιλ. ευρώ.
Στην Κέρκυρα, τριώροφο κτίριο 6 διαμερισμάτων 600 τ.μ. πωλείται 780 χιλ. ευρώ.
Στη Σαντορίνη σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων πωλείται συγκρότημα 3 αυτοτελών κτιρίων, εκ των οποίων κάθε ένα αποτελείται από 4 διαμερίσματα. 2 ισόγεια 66 τ.μ. και 47 τ.μ. και 2 διαμερίσματα 1ου ορόφου 46 τ.μ. έκαστο. Συνολικά 12 διαμερίσματα με τιμή 810 χιλ. ευρώ.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]