Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάνατε λάθος; Σβήστε το με μπλάνκο!


Tου Στρατή Μαζίδη

“Κάναμε λάθος”… Τόσο απλά. Όπως όταν συναντιούνται δύο οδηγοί σε μια διασταύρωση, ο ένας παραβιάζει το STOP, λέει ένα “έκανα λάθος” και πάει ο καθένας στη δουλειά του.

Έκανε λάθος λοιπόν το ΔΝΤ.

Και τι έγινε; Ψιλοπράματα.
  • 4.000 άνθρωποι πήδηξαν από το παράθυρο ή πήραν μια καραμπίνα και την έβαλαν στο στόμα τους. Αλλά όπως είπε κι ο Ευαγγέλος Βενιζέλος (ο ηγεμόνας του εαυτού του στο ΠΑΣΟΚ) επρόκειτο για αδύναμα ανθρωπάκια.
  • Κάποιοι άλλοι πάλι κάηκαν στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν όπως εκείνες οι ψυχούλες στην Καβάλα.
  • 1.500.000 έχασαν τη δουλειά τους και ολόκληροι κλάδοι όπως η οικοδομή βρήκαν περίοπτη θέση στο βιβλίο της οικονομικής μας ιστορίας.
  • Χιλιάδες έμειναν άστεγοι.
  • Τα σπίτια μας δημεύθηκαν και ζούμε πλέον με ενοίκιο σε αυτά.
Μερικά εκατομμύρια ακόμη διαβιούν υπό τον τρόμο του αύριο και κάτι παρακάτω από 10.000.000 άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Αυτές είναι οι συνέπειες του …λάθους. Αυτά συμβαίνουν όταν εσύ δεν έχεις σχέδιο και επαφίεσαι στους ξένους.

Κι αφού εσείς συνεχίζετε να αποφασίζετε για εμάς μολονότι ανίκανοι κι ανεπαρκείς όπως οι ίδιοι πλέον παραδέχεστε, κι εμείς σαν καλά βόδια καθόμαστε και το ανεχόμαστε, σας προτείνω να γίνετε ακόμη πιο προκλητικοί σβήνοντάς το με μπλάνκο.

Κανείς δε θα αντιδράσει…


Πηγή: Free Pen

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]