Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αύξηση του αριθμού των Αμερικανών στρατιωτών στην Ιορδανία


Στους 1.000 αυξήθηκε ο αριθμός των Αμερικανών στρατιωτών στην Ιορδανία

Σε αύξηση του συνολικού αριθμού των στρατιωτών τους που σταθμεύουν στην Ιορδανία, προχώρησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ανέφερε αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας. Πλέον ο συνολικός αριθμός των αμερικανών στρατιωτών στην Ιορδανία μια χώρα με κοινά σύνορα με την αιματοβαμμένη Συρία, αυξήθηκε από 250 σε 1.000 άνδρες.

«Η συνολική παρουσία (αμερικανοί στρατιώτες στην Ιορδανία, ) είναι περίπου 1.000 άνδρες έναντι 250 ανδρών, που ήταν για σειρά μηνών», είπε ο αξιωματούχος, που ζήτησε να τηρηθεί ο όρος της ανωνυμίας του.

Ουσιαστικά οι επιπλέον στρατιώτες είναι οι 700 που είχαν αναπτυχθεί στη Ιορδανία στο πλαίσιο μεγάλων κοινών στρατιωτικών ασκήσεων οι οποίες έληξαν αυτή την εβδομάδα και πλέον θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Πηγή: AΠE-MΠΕ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]