Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακριτολογίες

Γράφει ο Ακρίτας

Όλοι κέρδισαν από την απόφαση του ΣτΕ.
Εκτός από την συνταγματική δημοκρατία και τους Έλληνες.

***

Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του Μνημονίου:

CERP: «Αλλαγή ιδιοκτησίας του Ελληνικού χρέους ώστε να Σωθούν οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες και οι Πιστωτές της Ελλάδας.( Ιούλιος 2010)

Κυβέρνηση Μέρκελ: «η σταθεροποίηση του (ευρωπαικού)τραπεζικού τομέα ήταν εξ αρχής βασικός στόχος του ελληνικού προγράμματος» (17 Ιουνίου 2013)

Είμαστε τελικά αυτοκαταστροφικοί μιας και ανεχόμαστε τα πάσης είδους πολιτικά ψέματα. Θέλουμε και άμεση δημοκρατία... τρομάρα μας.

Τι άλλο δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;
Σε φτύνουν μέσα στα μούτρα οι Έλληνες πολιτικοί με τα ψέματά τους.
Αυτό ήταν και είναι ο στόχος του Μνημονίου.

***

Ο Στουρνάρας είπε ότι «πρέπει να συνεχιστούν οι “ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις”»
Αλήθεια ποιος είναι ο ριζοσπάστης;

Το Γερμανικό κράτος θεωρεί ως ριζοσπαστισμό την ριζοσπαστική κριτική της συνταγματικής τάξης, χωρίς αντί-δημοκρατική έννοια ή πρόθεση, και εξτρεμισμό κάθε τι που είναι αντί-δημοκρατικό, αντί-φιλελεύθερο, αντί-συνταγματικό και ανοιχτό στην απαγόρευση (Radical Left Parties in Europe, σελ 10).

Εξτρεμιστής είναι ο αρνητικός χαρακτηρισμός ατόμου που υποστηρίζει ή εφαρμόζει ακραίες απόψεις, ιδίως στην πολιτική (Λεξικό Τριανταφυλλίδη)

Αλήθεια ποιος είναι ο Ριζοσπάστης και ποιος ο Εξτρεμιστής;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]