Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πυροδότηση των S 300;


Η επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση του Ηρακλείου Κρήτης του νέου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση στην 126η Σμηναρχία Μάχης η οποία έχει στην ευθύνης της τους S 300, αναζωπύρωσε τα σενάρια για βολή του “σούπερ” αντιαεροπορικού-αντιπυραυλικού συστήματος. Μια βολή που πολλές φορές έχει προγραμματιστεί,αλλά ποτέ δεν έχει γίνει. Τα προβλήματα ή οι δικαιολογίες όπως υποστηρίζουν πολλοί ποτέ δεν έλειψαν και πάντα ανέβαλαν την πυροδότηση των S 300.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει μία σοβαρή κινητικότητα. Μέσα στον Μάϊο, έρχεται κλιμάκιο των Ρώσων για να κάνει μια επιθεώρηση των συστημάτων και να προτείνει λύσεις για κάποια τεχνικής φύσεως προβλήματα, τα οποία όμως δεν θεωρούνται πλέον τόσο σοβαρά. Όπως είπε στο Onalert πηγή της Πολεμικής Αεροπορίας, “είμαστε σε πολύ καλό σημείο,αφού τους τελευταίους 12 μήνες ,έχουν επιλυθεί μια σειρά προβλημάτων”.

Πότε μπορεί να γίνει η βολή;

Ο σχεδιασμός της προβλέπει ότι θα γίνει το φθινόπωρο, ίσως και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά το κουμπί πυροδότησης θα πατηθεί και δεν θα δοθεί πάλι “άκυρο” από την Αθήνα. Γιατί κακά τα ψέματα , η απόφαση πυροδότησης των S 300 είναι και πολιτική απόφαση. Για να μην πούμε ότι είναι κυρίως πολιτική.


Πηγή: Πυγμή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]