Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βοθρόλυμα στο Facebook: "Κάνε like και σκότωσε έναν Πόντιο"!!!

Είναι γνωστό πως οι καμμένοι εγκέφαλοι έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα στην πατρίδα της Δημοκρατίας.
Δεν είναι ούτε λίγοι εκείνοι που θέλουν να ζήσουν το 10λεπτο της δημοσιότητάς τους μέσω του διαδικτύου, ούτε λίγοι εκείνοι που θέλουν να προκαλέσουν τον Ελληνισμό, για τους δικούς τους λόγους και εξυπηρετώντας πολύ συγκεκριμένες (μηδενικές φιλελληνισμού) στοχεύσεις.

Μία τέτοια περίπτωση μας επεσήμαναν σήμερα. Μάλιστα, η εμετική περιεχομένου διαδικτυακή εμφάνιση μίας σελίδας στο Facebook (κοινωνικής δικτύωσης) αφορά τους Πόντιους, των οποίων την Γενοκτονία η Ελλάδα σήμερα μνημονεύει.
Λογικό είναι όλοι να κάνουμε αναφορά για την κατάργηση του διαδικτυακού αυτού βοθρολύματος, αλλά μήπως θα πρέπει να παρέμβει και η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, αφού η συγκεκριμένη σελίδα του Facebook όχι μόνο στρεβλώνει την καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη ιστορία της γενοκτονίας των Ποντίων (και ως εκ τούτου πρόκειται για προσβολή νεκρών), αλλά καλεί (προκλητικότατα) σε Like για να "σκοτώσεις έναν Πόντιο"!!!

Φυσικά, αρεστή είναι ΜΟΝΟ στον κάτοχό της (τουλάχιστον όταν την επισκεφθήκαμε εμείς, επειδή δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο), αλλά δεν θα μας παραξένευε εάν συγκέντρωνε και άλλα "μπουμπούκια" ανθελλήνων.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τα κάθε λογής βοθρολύματα και καμμένους εγκεφάλους: Η Ελλάδα χτυπήθηκε πολλές φορές, η Ελλάδα προσβλήθηκε ακόμη περισσότερες, η Ελλάδα πλήρωσε με αίμα την θέση της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, επειδή ο Ελληνισμός λειτούργησε σαν φάρος για όλους τους λαούς και συνετέλεσε στα μέγιστα για την ανάδειξη ανθρωπιστικών στοιχείων και κανόνων διεθνούς δικαίου που προφυλάσσουν την ανθρωπότητα από επώνυμους ή ανώνυμους "βαρεμένους". Ό,τι και αν συνέβη σε αυτή την χώρα, σε αυτή την μικρή πατρίδα, συνέχισε να υπάρχει όταν άλλες χώρες διαλύονταν, όταν άλλα έθνη εξαφανίζονταν, όταν άλλοι λαοί υποτάσσονταν... Και σε πείσμα κάθε κοπρολάγνου εθνομηδενιστή και ανθέλληνα, αυτή η χώρα θα συνεχίσει να υπάρχει.


Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ενυπόγραφων κειμένων ή μεταφράσεων του ιστολογίου, χωρίς έγγραφη αναφορά της πηγής τους

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]