Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βουλγαρία: Πρόστιμο σε αρχηγό τουρκικού κόμματος για ομιλία του στα τουρκικά

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον αρχηγό του τουρκικού κόμματος της Βουλγαρίας, Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες, λόγω των δημόσιων χαιρετισμών και προεκλογικής ομιλίας του που έγινε στην τουρκική γλώσσα.

Στις βουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία, οι οποίες διεξάγονται σήμερα, 12 Μαΐου, συμμετέχουν 45 κόμματα και συνασπισμοί.
Την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας το Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες, μέλη του οποίου είναι κυρίως Τούρκοι, διοργάνωσε συγκέντρωση και συναυλία.
Σε αυτήν ο ηγέτης Λουτβί Μεστάν, στην πόλη Καραμαντζί, σε ομιλία του στην τουρκική γλώσσα, ανέφερε ότι το τουρκικό κόμμα θα βγει ισχυρότερο στις εκλογές αυτές.

Ο Μεστάν είπε ότι ο λαός του Καραμαντζί ήταν πρωτοπόρος στην αντίσταση κατά των Βουλγάρων Κομμουνιστών και ότι ο πόνος του δεν θα ξεχασθεί εύκολα.
Μετά την ομιλία του, ανακοινώθηκε ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ γιατί στον προεκλογικό αγώνα χρησιμοποίησε την τουρκική γλώσσα, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.


Σχόλιο ιστολογίου: Και στην Ελλάδα, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε υποσχεθεί σε Πομάκους κατοίκους των Θερμών (ν. Ξάνθης), πως θα αλλάξει το σύστημα εξετάσεων για διπλώματα οδήγησης στα... τουρκικά. Οι δε "πολιτικές" συγκεντρώσεις των προωθημένων από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (δηλαδή από την Άγκυρα), γίνονται αποκλειστικά στην Τουρκική γλώσσα...!!! 
Αλλά, είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε-γέλασε. Είναι η χώρα που έγινε χώρος, είναι η χώρα που έγινε χρέος, είναι η χώρα όπου όλοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αρκεί να είναι κατά της χώρας και του γηγενούς πληθυσμού. 
Έτσι δεν είναι κύριε Αντώνη Σαμαρά; Αν δεν ξέρεις ρώτησε τους κατοίκους της Θράκης (όχι τα κομματόσκυλα του κόμματός σου), ρώτησε τον Αβραμόπουλο, ρώτησε τον τούρκο πρέσβη ή τον τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής ή και τον ομόλογό σου, του Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά, φαίνεται πως υπάρχει δυσκολία ακόμη και στο να ρωτήσεις... Σου είναι πιό εύκολο να υπογράφεις...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Υπανάπτυκτοι, Βούλγαροι! Κάντε έναν αντιρατσιστικό νόμο, όπως εμείς, να σας απαγορεύσουν τα βουλγάρικα οι Τούρκοι στη χώρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]