Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γεννηθήτω η "αστυνομία σκέψης" και έπεται -δυστυχώς- συνέχεια...

Και η Δημουλά ρατσίστρια!

Η thought police βρήκε τον νέο σκοταδιστή εχθρό στο πρόσωπο της Κικής Δημουλά, η οποία -άκουσον άκουσον- θεώρησε ότι είναι υπεράριθμοι οι λαθρομετανάστες στην ημι-αυτόνομη Κυψέλη. Ως γνωστόν, αν θεωρείς ότι είναι κάπως πολλοί οι λαθρομετανάστες στην Αθήνα είσαι χρυσαυγίτης, άρα η Κική Δημουλά είναι χρυσαυγίτισσα και ο αστυνομικός μπουζούκι. Άρον άρον, σταύρωσον αυτήν!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από την «Εφημερίδα των Συντακτών» στα πλαίσια ενός άρθρου «δολοφονίας χαρακτήρος» και όχι σύμφωνα με κάποια δήλωση ή κείμενο της ποιήτριας, η Κική Δημουλά ανέφερε σε εκδήλωση των Atenistas στην Κυψέλη ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην περιοχή διότι είναι υπερβολικά πολλοί, ενώ σημειώνονται πολλές κλοπές και φοβάται να βγει από το σπίτι της. Οι δηλώσεις αυτές χαρακτηρίστηκαν από διάφορα ΜΜΕ «ρατσιστικό παραλήρημα» και πολλά τοιαύτα, με συντονισμένη επίθεση σπίλωσης, ειρωνείας, σκώμματος (καλά, το ερώτημα αν είναι όντως «πολλοί» ή όχι οι λαθρομετανάστες στην Κυψέλη δεν το θέτουμε καν…).

Η Κική Δημουλά έκανε ένα φρικτό λάθος. Είπε αυτό που σκέφτηκε. Χωρίς να αναλογιστεί ότι κυκλοφορεί η thought police και μπορεί να την ακυρώσει –την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ποιήτρια, την Ακαδημαϊκό- σε μια στιγμή. Να βάλει τα βιβλία της στο Index Librorum Prohibitorum, να διακηρύξει πως η Δημουλά τυγχάνει Εχθρός του Ανθρώπου.

Αν ζούσε ο Οδυσσέας Ελύτης, θα τον βάφτιζαν σίγουρα φασίστα – δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ το «αθεράπευτο εθνίκι» έχει γράψει στίχους όπως «κι ένα φύλλωμα λέξεων θα σε ντύσει ελληνικά να μοιάζεις αήττητη»…

Αγαπητό μου ημερολόγιο: σήμερα οι κκ. δημοσιογράφοι μου έμαθαν πως η φράση «είναι πολλοί οι μετανάστες εδώ» συνιστά «ρατσιστικό παραλήρημα», «μπαναλιτέ του ξενοφοβικού λόγου» και, εν πάση περιπτώσει, πως η Κική Δημουλά πρέπει να αποτεφρωθεί ζωντανή για να αποφύγουμε περαιτέρω θηριωδίες της. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

«Σκότος και χάος», όπως είχε πει και η ίδια η Δημουλά.

Σωτήρης Μητραλέξης

Σχόλιο ιστολογίου: Μετά το mind control .έχουμε και το thought police, για να γίνει η δημοκρατία μας καλύτερη, για να μπορέσει η πατρίδα μας να γίνει περισσότερο απροσδιόριστη, για να γίνουμε όλοι εμείς πειθήνια προβατάκια της κατευθυνόμενης και επιτρεπτής σκέψης που θα υποβάλλεται και δεν θα επιδέχεται καμία αλήθεια πλην εκείνης που οι αριστερίζοντες διανοούμενοι του πνευματικού βόθρου θα διατάσσουν να εφαρμόζεται. Αφού δεν μπορούμε να σκεφτούμε μόνοι μας για το καλό μας, βρέθηκαν οι διασώστες του μυαλού μας για να σκεφτούν αυτοί για εμάς, για να αποφασίσουν αυτοί για εμάς, για να ζήσουν αυτοί για εμάς... Αν δεν το καταλαβαίνεουμε, πολύ φοβάμαι πως θα το ζήσουμε στον απόλυτο βαθμό. Ο εκδηλούμενος -πλέον χωρίς καμία μάσκα- ανθελληνισμός, είναι εδώ και θα γίνει ο ζωντανός μας εφιάλτης, εάν τον επιλέξουμε σαν λύση. Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι πως παρουσιάζεται με δύο αντίθετα -αλλά πανομοιότυπα στην ουσία- πρόσωπα, τα οποία έχουμε αρχίσει σαν κοινωνία να πιστεύουμε πως θέλουν το... καλό μας!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]