Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζει πάντα το ξεσάλωμα ο αρχιχαφιές!

Τα νέα κατορθώματα μιας ανεκδιήγητης πρακτοράντζας της Άγκυρας στη Θράκη! Θα υπάρξει άραγε ποτέ κάποια κίνηση από πλευράς Δικαιοσύνης που θα βάλει φραγμό στις συνεχείς προκλήσεις και παρανομίες του ίδιου, αλλά και των ομοίων του;
 
Τον αρχιχαφιέ του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που ακούει στο όνομα Τζεγκίζ Ομέρ θα τον θυμάστε βεβαίως, καθότι πολλές φορές στο «Προξενείο-Στοπ» έχουμε ασχοληθεί με τα μούτρα του (και θα σας γράψουμε και άλλα τις επόμενες μέρες). Ο λεγάμενος θα μπορούσε πραγματικά να αποτελεί αντικείμενο ολόκληρης διατριβής ως υπερ-χαρακτηριστικό παράδειγμα χυδαιότητας, γελοιότητας, τουρκόφιλης υστερίας αλλά και προκλητικής ασυδοσίας (καθώς είναι τόσο απίστευτα αυτά που έχει πει και γράψει κατά καιρούς, ώστε αν λειτουργούσε στοιχειωδώς στον τόπο μας η Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να τον είχανε μπουζουριάσει εδώ και πολλά χρόνια). 
Και δεν εννοούμε μόνο τις προγραφές και τις απειλές εναντίον ανθρώπων (και χριστιανών και αντιφρονούντων μειονοτικών), αλλά και το μαύρο χρήμα που ρέει γύρω του. Μαύρο χρήμα, είτε για τα πολυτελή γραφεία της φασιστοφυλλάδας του «Μιλλέτ» στο κέντρο της Ξάνθης, είτε για τα συνεχή ταξίδια του και τον όλο τρόπο βιοπορισμού του, είτε για τον πάμπλουτο τουρκοσύλλογο «Τσινάρ» του οποίου είναι πρόεδρος και ο οποίος διακινεί τόσους… παράδες που πληρώνει μέχρι και υποτροφίες σε φοιτητές (για σπουδές στην Τουρκία, εννοείται)! 
Είπαμε όμως: το ελλαδικό ψευδοκράτος «ξιπάζεται» με τους μικροσυνταξιούχους των 5000 ευρώ (ετησίως), τα χαράτσια των μισθωτών και τα άλλα κουνούπια που… διϋλίζει. Τα ιλιγγιώδη ποσά που διακινούνται στους χαφιέδες της Άγκυρας τα καταπίνει αμάσητα (παρέα κι αυτά με τις μίζες και τις αρπαχτές των ημετέρων λαμόγιων).

Σήμερα σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποια από τα έσχατα κατορθώματα του αρχιχαφιέ, όπως π.χ. την πρόσφατη επίσκεψή του στον Εχίνο (1η φωτογραφία) (συμβάν απλώς ενδεικτικό, ανάμεσα στις καθημερινές του βόλτες στα χωριά της Θράκης παρέα με τον πρόξενο Σενέρ και άλλους συν-χαφιέδες του), το ακόμη πιο πρόσφατο (30/4) ταξίδι του στην Τουρκία (ένα από τα πολλά), όπου συναντήθηκε και με τον βουλευτή του ΑΚΠ Προύσσας Τσαβούσογλου (2η φωτογραφία) ή την προ μηνός ανάρτησή του στο Facebook (3η φωτογραφία), με το εξής σχόλιο: 
«Ανεξάρτητοι Γάλλοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν την εφημερίδα Μιλλέτ και τον  σύλλογο  Τσινάρ. Στη συνέντευξη που έκαναν μαζί μας τους περιγράψαμε τα θέματα μας. Εξεπλάγησαν από αυτά που άκουσαν και θαύμασαν τις αδικίες που η χώρα μέλος της Ε.Ε.κάνει σε βάρος της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Δεν πίστευαν τις πιέσεις που άκουσαν σε βάρος του μειονοτικού τύπου».
Διαβάστε όμως παρακάτω και κάποια αποσπάσματα από ένα πρόσφατο νέο εμετικό του τουρκολάγνο (τι έκπληξη!) παραλήρημα στη «Μιλλέτ» (26/4), όπου ανάγει την Τουρκία σε υπόδειγμα ενάρετης και δημοκρατικής χώρας, σε αντίθεση φυσικά με την Ελλάδα των καταπιεσμένων μειονοτικών δικαιωμάτων, ενώ χυδαιολογεί και σε βάρος της «δήθεν Αρμενικής Γενοκτονίας» (όπως ξεδιάντροπα την αποκαλεί). 
Απολαύστε τον αρχιτουρκολακέ (σε μετάφραση του tourkikanea.gr):

Η…δημοκρατική Τουρκία και η ανελεύθερη Ελλάδα!
«Πόσο ωραίο και αξιοθαύμαστο είναι ότι η μητέρα πατρίδα μας κάνει ανοίγματα ώστε όλοι οι πολίτες στην Τουρκία να ζούνε με δίκαιο τρόπο, και κάνει ρυθμίσεις ώστε οι άνθρωποι να δύνανται να επωφεληθούν στην κατεύθυνση του δικού τους πολιτισμού και της πίστης τους, όπως και των μειονοτικών τους δικαιωμάτων. Μακάρι παρόμοιες ρυθμίσεις να μπορούσαν να είχαν γίνει και στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν γίνονται… Παλιότερα υπήρχαν
τουλάχιστον υποσχέσεις και λαϊκισμός, αλλά τώρα γίνονται προσπάθειες να περάσουν μέτρα αντίθετα από τα αιτήματα της μειονότητας. Τελευταίο παράδειγμα σε αυτά είναι νόμος των ¨240 ιμάμηδων¨.
Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης προσευχόμαστε για το καλό όλης της ανθρωπότητας… Ευχόμαστε όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να ζούνε μέσα σε δικαιοσύνη. Για παράδειγμα όταν προσευχόμαστε για την μητέρα μας πατρίδα, προσευχόμαστε για όλους εκεί. Ευχόμαστε να έχουν δικαιοσύνη όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως θρησκείας. Και επειδή ευχόμαστε, ο Αλλάχ τους βοηθά μέσα από το χέρι της τουρκικής κυβέρνησης. Τους βοηθάει ώστε να παραδειγματιστεί και η ελληνική κυβέρνηση, να βοηθήσει και αυτή την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Αλλά που! Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση! Τι παράξενο είναι πως την ώρα που οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους από την χαρά τους, εμείς προσευχόμαστε στον Αλλάχ να χαροποιήσει και εμάς.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν κουνάει το δακτυλάκι της μετά από τόσα ανοίγματα και αποδόσεις δικαιωμάτων από την πλευρά της Τουρκίας, είναι μια αξιοπρόσεκτη κατάσταση. Η πατρίδα μας μετά από τόσα ανοίγματα και καλές κινήσεις της Τουρκίας, όχι μόνο δεν κάνει ένα θετικό βήμα, αλλά το αντίθετο, υπογράφει εξελίξεις που βλάπτουν τις διμερείς σχέσεις. Η ελληνική κυβέρνηση αγνοώντας την σκληρή αντίδραση της μειονότητας στον ¨νόμο των 240 δασκάλων Κορανίου¨, για μια ακόμη φορά επιδεικνύει μια ¨ετσιθελική¨ λογική διακυβέρνησης»… 
Και ο εμετός κατά της Γενοκτονίας των Αρμενίων
«Η 24η Απριλίου είναι μια ημερομηνία που με τις τελετές για δήθεν γενοκτονία, επιδιώκεται να λερωθεί το τουρκικό έθνος. Πάντα αυτήν την ημερομηνία οι ίδιες βαρεμάρες, τα ίδια ψέματα και συκοφαντίες που επαναλαμβάνονται πάλι από τους ίδιους ψεύτες και συκοφάντες.
Αυτήν την 24η Απριλίου, όπως και σε διάφορες χώρες του κόσμου, έτσι και στην χώρα μας οργανώθηκαν τελετές μνήμης της δήθεν ¨Αρμενικής Γενοκτονίας¨. Οι ασχολούμενοι με την γενοκτονία που προσπαθούσαν να σπιλώσουν το έθνος μας σε αυτές τις τελετές βγάζουν για μια ακόμη φορά το μίσος τους. Μα τι ατελείωτο μίσος και οργή και μισανθρωπία είναι αυτή! Ο Αλλάχ να μας φυλάει από αυτούς τους εχθρούς των Τούρκων και του Ισλάμ, και να φωτίζει εκείνους !
Το Ισλάμ σημαίνει ¨ειρήνη¨ και Τούρκος σημαίνει ¨δυνατός¨. Από αυτή την σκοπιά η Τουρκία ως ¨δύναμη ειρήνης¨ είναι και ένας πύργος του Ισλάμ. Η Τουρκία δηλαδή είναι ο πύργος της ανθρωπιάς και της πραγματικής ειρήνης. Έτσι ήταν στο παρελθόν επί Οθωμανών, και δυνητικά έτσι είναι, και ιδιαίτερα έτσι θα γίνει στο σύντομο μέλλον. Και αυτό θα γίνει ακόμη και αν κάποιοι στην Τουρκία δεν το θέλουν. Έτσι θέλησε η μοίρα και έτσι πάει. Είτε η μοίρα έδωσε τέτοιο ρόλο στην Τουρκία, είτε η μοίρα των εθνών που ίδρυσε δεκάδες τουρκικές πατρίδες, επέλεξε έτσι την Τουρκία.
Δείτε τον Ισλαμικό κόσμο, υπάρχει μήπως μια άλλη χώρα ηγέτης σαν την Τουρκία; Όχι! Δεν υπάρχει άλλη ισλαμική χώρα που να μπορεί να πάρει από το χέρι τον ισλαμικό κόσμο, να τον επαναφέρει και να αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού. Για αυτό τον λόγο άλλωστε όλοι κοιτάνε την Τουρκία και ελπίζουν σε βοήθεια από αυτήν».
Ωραία δουλειά πάντως κάνει ο φίλος μας ο Τζεγκίζ, ε; Άλλοι σπάνε τη μέση τους στα χωράφια, άλλοι παλεύουν να βρουν μερικά μεροκάματα εδώ κι εκεί και ο λεγάμενος… χλίδα! 
Όπως είπαμε, γραφεία ρετιρέ στο κεντρικότερο σημείο της Ξάνθης (η 4η φωτογραφία είναι τραβηγμένη δια χειρός του ίδιου του Τούρκου προξένου Κομοτηνής Σενέρ από το μπαλκόνι της «Μιλλέτ»), ταξίδια στο εξωτερικό, συναντήσεις με ανώτατους Τούρκους αξιωματούχους, συνεχείς επαφές με Ευρωπαίους τζουτζέδες της Άγκυρας, μέχρι και παροχή υποτροφιών εκ μέρους του! Και φυσικά… πολλά ακόμη λεφτά. 
Κι όλα αυτά γιατί; Μα για να γράφει τις απερίγραπτες ψυχοπαθείς βρωμιές του (σαν κι αυτές που μόλις σας αναδημοσιεύσαμε παραπάνω) στη φασιστική τουρκοφυλλάδα του και για να ρουφιανεύει το σύμπαν! Θαυμάσια, ε;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]