Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμο-φασισμός και σκοταδισμός στην Τουρκία του Ερντογάν!

Το πραγματικό τους πρόσωπο δείχνουν όσο περνάει ο καιρός οι ισλαμιστές του Ερντογάν και του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) φροντίζοντας με τον τρόπο αυτό να αναδεικνύουν και την πρωτοφανή ακαταλληλότητα του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος φαίνεται ότι πλέον δεν σέβεται τη χώρα του και τον ρόλο της στον κόσμο και χαριεντίζεται με ισλαμο-φασίστες τύπου Ερντογάν.

Είναι η πρώτη φορά που το «defence-point.gr» χρησιμοποιεί τέτοια φρασεολογία για να περιγράψει τον Τούρκο πρωθυπουργό, όχι όμως χωρίς λόγο. Υπήρξε εξέλιξη που σημειώθηκε στην Τουρκία, αναπαράχθηκε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και μας εξόργισε.

Τούρκοι ισλαμιστές λοιπόν, επιτέθηκαν σε ένα γκρουπ από νεαρά ζευγάρια (περίπου 200 άτομα) που φιλιόντουσαν σε σταθμό του μετρό στην πρωτεύουσα Άγκυρα, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την παρέμβαση του Ερντογάν και της παρέας του που κυβερνά την Τουρκία στις ζωές τους και φαίνεται πως δεν θα είχε πρόβλημα να μετατρέψει τη χώρα σε Αφγανιστάν.

Ο «λύκος με προβιά προβάτου» που έχει… αποπλανήσει τον αφελή απ’ ότι φαίνεται πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ανέχεται την επίθεση από κάποιους «άντρες» θαυμαστές και ψηφοφόρους του (από αυτούς που… σαπίζουν τις γυναίκες τους στο ξύλο και τη στέλνουν ενίοτε πρόωρα στον Αλλάχ), οι οποίοι ζηλεύουν τη θρησκευτική αστυνομία στη Σαουδική Αραβία και το Ιράν. Αυτή είναι η χώρα μοντέλο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάποιοι ως παράδειγμα προς μίμηση στον αραβικό κόσμο…

Και φυσικά, για μια ακόμη φορά όταν προβαίνουν ισλαμιστές σε «θεάρεστες» πράξεις, φώναζαν όλοι μαζί ότι «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» (Αλλάχ Άκμπαρ), ενώ ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια, με αποτέλεσμα ένας από τους «αμαρτωλούς λαϊκούς» συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, να μαχαιρωθεί.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Φυσιολογικα πραγματα για οπαδους του διαβολου .
    Γιατι κακα τα ψεματα , οτι δεν ειναι Θείκο ειναι διαβολικο .
    Και ο Ιησους Χριστος , δεν μας ειπε τιποτα για κανενα Αλλαχ και προφητη του .
    Δεν μπορει ο Θεος να λεει σφαξε και σου εχω ετοιμαση αγορακια και παρθενακια θηλυκα και υστερα ριζακια !
    Ανω-Θρωσκω .Για να μην ξεχναμε τι εστι Αν-θρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνετε λάθος να πιστεύετε ότι ο Ομπάμα δεν επικροτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές. Πολλές φορές δήλωσε πως "ευγνωμονεί το Ισλάμ για την προσφορά του στον πολιτισμό", αυτολεξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]