Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εφοδιάζουν ισλαμιστές αντάρτες με «Διαβατήρια για τον Παράδεισο»!

Στην συριακή πόλη Ράκα (Ar Raqqah) κοντά στα σύνορα με την Τουρκία διανέμονται διαβατήρια στους μαχητές του εμφύλιου πολέμου με βίζα για τον Παράδεισο.
Αυτό το διαβατήριο χρησιμοποιείται ώστε οι πολεμιστές να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό τη ζωή τους στο πεδίο των μαχών!

Στο εξώφυλλο υπάρχει σε δίγλωσση έκδοση η ομολογία πίστης (σαχάντα) που ο κάθε μουσουλμάνος οφείλει να επαναλαμβάνει κατά τις καθημερινές του προσευχές « Oυκ εστι άλλος Θεός πλην του Αλλάχ , ο Μωάμεθ είναι ο Αγγελιοφόρος του Θεού».

Η πληροφορία για τη διακίνηση τέτοιων διαβατηρίων δημοσιεύεται απο το τοπικο συριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η βίζα για τον Παράδεισο
Στην πρώτη σελίδα του διαβατηρίου αναφερεται ότι ο Παράδεισος είναι ο Οίκος του Θεού και του Προφήτη Μωάμεθ, με την ευχή για ειρήνη και μακροημέρευση στον κάτοχο του.

Στον Παράδεισο υπάρχουν πράγματα που κανείς σ΄ αυτον τον κόσμο δεν μπορεί να φαντασθεί, ενημερώνει τον κάτοχο του διαβατηρίου ο συντάκτης.

Στη δεύτερη σελίδα σε αγγλικά και γαλλικά βρίσκονται τα στοιχεία του κατόχου:


Όνομα: Μουσουλμάνος
Επίθετο: Iσλάμ
Όνομα μητρός: Φόβος Θεού

Στην τρίτη σελίδα αναφέρονται τα μέρη όπου ο κάτοχος επιτρέπεται να μεταβεί: Παράδεισος, Οίκος Ειρήνης, Οίκος Καλού.
Και αντίστοιχα αυτά από τα οποία απαγορεύεται να διέλθει: Κόλαση, Πυρ, Πόνος ενώ περιέχονται και οδηγίες για το πως ακρίβως θα περάσει τα σύνορα του Παραδείσου ο πιστός.
Επίσης, δίδεται η δυνατότητα στον κάτοχο του διαβατηρίου να πάρει μαζί του και άλλα πρόσωπα που ο ίδιος επιθυμεί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν αυτοι που τα πιστευουν ειναι Ανθρωποι εμεις τι ειμαστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]