Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη Βρετανός με εξελιγμένο "τρομοκρατικό οπλισμό"...

Συνελήφθη Βρετανός με κινητό οπλοστάσιο στην Αλεξανδρούπολη. Η σύνθεση όμως των υλικών που κατείχε, προκαλεί μεγάλη ανησυχία και απορίες γιατί ακόμα δεν έχει παρέμβει η αντιτρομοκρατική...

Ειδικά η εθνικότητα του συλληφθέντα παραπέμπει σε παιχνίδια πρακτόρων, αφού είναι γνωστό ότι Βρετανοί “πράκτορες” διατηρούν ανοιχτό δίαυλο με ισλαμιστικές οργανώσεις με σκοπό να τις “ελέγχουν”, προμηθεύοντας τους οπλισμό. Ο εξοπλισμός αντιμετώπισης χημικού πολέμου που κατείχε ο Βρετανός θα μπορούσε να έχει ως κατάληξη τους εισβολείς της Συρίας. Με σκοπό την προβοκάτσια κατά των Συρίων με επίθεση χημικών.

Η Αλεξανδρούπολη, τόπος της σύλληψης, επίσης προκαλεί εύλογες απορίες. Είχε προορισμό την Τουρκία από όπου περνούν τα όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας; Ή υπάρχει ακόμα πιο επικίνδυνο σενάριο;

Ο Βρετανός συνελήφθη χθες, Μεγάλη Παρασκευή, στην Αλεξανδρούπολη.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 48χρονου άνδρα βρέθηκαν και
κατασχέθηκαν
  • Ένα ζευγάρι κιάλια νυκτός
  • Τρεις σκοπευτικές διόπτρες
  • Τρία δορυφορικά τηλέφωνα
  • Εννέα στολές στρατιωτικού τύπου
  • Έντεκα φορητούς πομποδέκτες
  • Δεκαπέντε αντιασφυξιογόνες μάσκες
  • Δεκαπέντε φορτιστές πομποδεκτών
Ο Βρετανός, ο οποίος κατηγορείται τώρα για λαθρεμπόριο και παράβαση του νόμου περί όπλων, πρόκειται να οδηγηθεί στην εισαγγελέα, ενώ τόσο τα υλικά όσο και το φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν από τις Αρχές.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]