Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Καταδικάσθηκε επειδή βίασε την... πάπια του πεθερού του!!!

Σκηνές απείρου κάλους στην γείτονα και "προοδευτική" (όπως θέλουν να μας πείσουν οι εν Ελλάδι λάτρεις της Τουρκίας) Τουρκία, όπου σχεδόν σε καθημερινή βάση δημοσιεύονται (όσα από αυτά φτάνουν στον Τύπο) περιστατικά που αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένειας, ενώ δίνουν νέο νόημα στην γελοιότητα. Βέβαια, αξίζει να τονιστεί πως τα περιστατικά αυτά αποτελούν μέρος της βαθιάς κουλτούρας του τουρκικού λαού (εξαιρούνται οι εξ ανάγκης εξευρωπαϊσμένοι τούρκοι της Κωνσταντινούπολης και των παραλίων του Αιγαίου), ο οποίος εμμένει (καλώς ή κακώς) να διατηρεί τις παραδόσεις των προγόνων του. Όμως, το να επιμένουν κάποιοι στην Ελλάδα να μας πείσουν πως πρέπει να δανειστούμε από το "πνεύμα της Τουρκίας", ξεπερνά την γελοιότητα των περιστατικών, αλλά και την έννοια της ό,ποιας λογικής μπορεί να επιδείξει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Προς ανεγκέφαλους, λοιπόν, διαβάστε, ενημερωθείτε και "μορφωθείτε" (από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ραντικάλ) για τον τρόπο ζωής της χώρας που... λατρεύετε, ενθυμούμενοι τα περιστατικά γεννήσεων ανθρωπόμορφων τεράτων που έχουν καταγραφεί στην γειτονική Τουρκία, αλλά λαμβάνοντας επιπλέον υπόψιν σας και το δικαστικό πόρισμα του συγκεκριμενου περιστατικού, που αναφέρει πως "ο βιαστής είχε συνάψει σχέση με την πάπια":

Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας ζώων, 437 λίρες πρόστιμο επιβλήθηκε στον γαμπρό που όντας μεθυσμένος βίασε την πάπια του πεθερού

ΠΡΟΥΣΑ – Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στην συνοικία Μωάμεθ του Πορθητή του δήμου Οσμάνγκαζί.

Ο 4 παιδιών πατέρας Α.Τ. και γαμπρός του 77 ετών Σ.Α. και της συζύγου του Ν.Α. έφθασε μεθυσμένος στο σπίτι. Το ηλικιωμένο ζευγάρι για να μην ενοχληθούνε η κόρη τους και τα παιδιά της, του ετοίμασαν κρεβάτι στο μπαλκόνι κοντά στο κοτέτσι με τις πάπιες. Όταν το επόμενο πρωί ο Σαλίχ Ακντεμίρ πήγε να ταΐσει τις πάπιες είδε πως η μία ήταν μέσα στα αίματα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Μαζί με την γυναίκα του, όταν είδαν ίχνη αίματος στο κρεβάτι αλλά και στο γιλέκο του γαμπρού τους, πήραν την πάπια και πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Εμέκ, περιέγραψαν πως ο γαμπρός τους βίασε την πάπια.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι, ενώ ο Α.Τ. είχε φύγει, και πήρε δείγματα αίματος από το κοτέτσι. Η πάπια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων του πανεπιστημίου του Ουλούνταγ. Εκεί από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε πως η πάπια είχε βιαστεί.
Το ηλικιωμένο ζευγάρι έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά αργότερα ανακάλεσαν την καταγγελία τους και ο γαμπρός τους ο Α.Τ. αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς και είπε πως πρόκειται για συκοφαντίες.

Η αστυνομία μετά από την θεραπεία της πάπιας στο πανεπιστήμιο την παρέλαβε και την απέδωσε στον πεθερό Σ.Α. Αυτός όμως είπε πως ακόμη δυσκολεύεται να βαδίσει και ότι έχει ίχνη αίματος στα πούπουλα και προσθέτοντας πως "Πλέον χαΐρι δεν έχει από αυτή την πάπια", την έσφαξε.
Στην έρευνα που έκανε η εισαγγελία με δείγματα DNA, διαπιστώθηκε πως ο Α.Τ. "είχε συνάψει σχέση" με την πάπια.

Εφ. Ραντικάλ 19/5/2013
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και οι φιλοι τους οι γερμανοι βιαζουν σκυλια .
    100.000 χιλ . γερμαναραδες "πολιτισμενοι" την ...βρισκουν με τα ζωα τους .
    Τι να πουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]