Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαβρόφ: “Η Ρωσία είναι αξιόπιστος προμηθευτής”!

Συνέντευξη – βόμβα του Λαβρόφ σε Λιβανέζικο μέσο δίνει ακριβώς το στίγμα της στάσης της Ρωσίας. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Δεν εκτελούμε καμμία νέα παραγγελία στην Συρία. Εκτελούμε μόνο μέρη προγενέστερων συμβολαίων, που τα περισσότερα οπλικά συστήματα έχουν ήδη παραδοθεί!
Οι παραγγελίες αφορούν S-300 και TOR-M1 με ειδικές τροποποιήσεις για την Συρία.
Επανέλαβε πάλι ότι “δεν μιλάμε για νέα συμβόλαια αλλά για ολοκλήρωση των παλαιών”, ενώ σε ερώτηση “γιατί δεν σταματάτε τις παραδόσεις, τώρα με τις διεθνείς κυρώσεις” η απάντηση ήταν αφοπλιστική: “Εάν το κάνουμε αυτό, θα πάψουμε να θεωρούμαστε αξιόπιστοι προμηθευτές. Η Ρωσία είναι ο πλέον αξιόπιστος προμηθευτής στον πλανήτη”!

Υπεραμύνθηκε της ορθότητας αυτής της συνεργασίας αφού τόνισε πως “Κανένα από αυτά τα όπλα δεν είναι επιθετικού χαρακτήρα, όλα διασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας… όποιος δεν επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα μίας κυρίαρχης χώρας, δεν έχει να φοβάται από αυτά τα όπλα (!!!)”

Στην ερώτηση “γιατί αυτά τα όπλα δεν χρησιμοποιήθηκαν για να αναχαιτισθούν οι πρόσφατες επιθέσεις του Ισραήλ” η απάντηση ήταν Σιβυλλική: Μελετάμε πολύ προσεκτικά τα στοιχεία αυτών των επιθέσεων. Ποιοί ήταν οι στόχοι και οι συνέπειες των ενεργειών. Έχουμε καταλήξει πως όντως επρόκειτο για παραβίαση του εναερίου χώρου της Συρίας”

Ο Πούτιν λοιπόν δεν μπλόφαρε στην συνάντηση του με τον Νετανιάχου.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]