Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο στρατός της Συρίας "κλείδωσε" στόχους στο Ισραήλ



Ο συριακός στρατός καθόρισε τους στόχους, οι οποίοι θα πληγούν σε περίπτωση νέων επιθέσεων της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ στο έδαφος της Συρίας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.
Αξιωματούχοι δήλωσαν στη συριακή τηλεόραση ότι ο στρατός έχει λάβει εντολή να απαντήσει σε οποιαδήποτε επίθεση από την πλευρά του Ισραήλ, χωρίς να αναμένει περαιτέρω εντολές της Ανώτατης Διοίκησης. Η Συρία έδωσε επίσης το «πράσινο φως» στους Παλαιστίνιους για ενέργειες εναντίον του Ισραήλ από τα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν.

Η Δύση εμποδίζει το τέλος της βίας στη Συρία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συζήτησε με τον υπουργό Εξωτερικών της Συρίας Ουαλίντ Μουαλέμ τις επιπτώσεις από την αεροπορική επίθεση του Ισραήλ στο συριακό έδαφος.
Ο Λαβρόφ εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τις αναφορές για παραβιάσεις της κυριαρχίας της Συρίας και την αύξηση του κινδύνου, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, για ανεξέλεγκτες εξελίξεις στην περιοχή.
Κάλεσε επίσης τις αρχές της Συρίας να επιδείξουν μέγιστη αυτοσυγκράτηση. Με τη σειρά του, ο Ουαλίντ Μουαλέμ δήλωσε ότι το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Δυτική Ευρώπη έχουν εμπλακεί στην αιματοχυσία στη Συρία και θέτουν εμπόδια στην παύση της βίας.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]