Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αλέξης δίνει εξετάσεις;


  • Ετοιμάζεται «μυστικό γεύμα» Τσίπρα - ξένων διπλωματών
  • Το σημαντικότερο με αυτή τη συνάντηση δεν θα έχει να κάνει με την σύνθεσή της, όσο με το «μενού» της
Ενα «μυστικό γεύμα» με ξένους πρέσβεις, οι οποίοι θέλουν να ακούσουν τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με μια σειρά από κρίσιμα θέματα, που άπτονται των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα, προετοιμάζεται αυτό το καιρό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ως γνωστόν, την προηγούμενη φορά που ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και πάλι με πρέσβεις μεγάλων δυτικών χωρών στην Αθήνα, το γεγονός είχε πάρει πολύ μεγάλες διάστασεις, κάτι το οποίο, στο τέλος της ημέρας δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι οφέλησε κάποια από τις δύο πλευρές.

Γι' αυτό και τώρα γίνεται προσπάθεια ώστε ο κ. Τσίπρας να δει τους ξένους διπλωμάτες σε όσο το δυνατόν πιο κλειστό κύκλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι με τον κ. Τσίπρα θα βρεθούν οι πρέσβεις οκτώ κρατών, χωρίς ωστόσο να έχει επιλεγεί ακόμα ποιοι ακριβώς θα είναι αυτοί. Το σημαντικότερο πάντως και με αυτή τη συνάντηση δεν θα ΄χει να κάνει με την σύνθεση της, όσο με το «μενού» της.

Δηλαδή, το τι ακριβώς θα συζητηθεί και κυρίως τι θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που μεταξύ άλλων θα ΄χουν να κάνουν με: τις αποκρατικοποιήσεις, το μνημόνιο, τις επενδύσεις και την επόμενη μέρα της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]