Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλουν και οι Ρώσοι την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το ενδιαφέρον της κρατικής εταιρείας σιδηροδρόμων της Ρωσίας για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιβεβαίωσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αλεξέι Ποπόφ, μιλώντας στο περιθώριο του 1ου Ελληνορωσικού Επιχειρηματικού Φόρουμ.

«Ηδη, έγιναν κάποιες επαφές για το θέμα αυτό», είπε και πρόσθεσε ότι ήδη γίνονται ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς πέραν των σιδηροδρόμων, όπως αυτοί των ξενοδοχείων και των ακινήτων, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τα ελληνικά λιμάνια.

Διευκρινίσεις για ιδιωτικοποίηση ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ
Κληθείς -από δημοσιογράφους- να σχολιάσει την αναφορά που έκανε νωρίτερα σήμερα από το βήμα του φόρουμ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και του ΔΕΣΦΑ, ότι δηλαδή «αν τελικά επικρατήσουν τα επιχειρηματικά κριτήρια» υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η υπό ιδιωτικοποίηση ΔΕΠΑ και ο ΔΕΣΦΑ να περιέλθουν στις ρωσικές επιχειρήσεις «Gazprom» και «Sintez» (σύμφωνα με δημοσίευση του ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο κ.Ποπόφ δήλωσε: 
«Φυσικά τα κριτήρια τα προσδιορίζει η ελληνική πλευρά. Ο διαγωνισμός γίνεται με βάση τις προτάσεις που περιέχουν συγκεκριμένους αριθμούς. Με βάση αυτούς (τους αριθμούς) παίρνονται οι αποφάσεις. Οι ρωσικές εταιρείες είναι γνωστές και με κύρος και οι πιθανότητές τους είναι καλές».
Ερωτηθείς αν φοβάται ότι στον διαγωνισμό μπορεί να επικρατήσουν μη επιχειρηματικά κριτήρια, δήλωσε: «Δεν φοβάμαι τίποτα».


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]