Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρεπούση γυρίζει την πλάτη στους καθηγητές

"Δεν θα κλάψουμε και για τις απολύσεις των καθηγητών"!
Δεν το είπε ο Βορίδης!
Δεν το είπε ο Άδωνις!
Ούτε ο Καψής και ο Πρετεντέρης!
Η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ το είπε χτες στην εκπομπή του Πρετεντέρη!

Και, όπως είναι φυσικό, η μεν Ρεπούση ξέρει να "μετακινείται" και να διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εκάστοτε ισχυρούς, όμως τα λόγια της αυτά είναι μαχαίρι στην πλάτη για όλους εκείνους τους "προοδευτικούς" εκπαιδευτικούς που έτρεξαν να ενστερνιστούν και να στηρίξουν τις απόψεις της γνωστής εθνομηδενίστριας περί συνωστισμού και άλλων φληναφημάτων της...

Να δείτε πως το λέμε εδώ στην Ελλάδα... "ρόδα είναι και γυρίζει"...
Έτσι, για να μάθουν οι "δάσκαλοι" πως η πολιτική (και ιδιαίτερα η Ρεπουσοειδής" πολιτική) εγκαταλείπει πολύ γρήγορα εκείνους που την στηρίζουν, αν βρει αλλού μεγαλύτερους υποστηρικτές, πετώντας τους προηγούμενους με ένα "τί θέλετε; να κλάψουμε;"
Και τώρα που οι εκπαιδευτικοί πήραν το μάθημά τους, ας φροντίσουν να επιβραβεύσουν με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές (αν και όποτε αυτές γίνουν) τα διάφορα πολιτικά "προοδευτικά" σκευάσματα. Για να μπορούν να πούνε την άλλη λαϊκή ρήση "με τα χεράκια μας βγάλαμε τα ματάκια μας"...

Αναγνώστης

Για όσους δεν πιστεύουν, μπορούν να ακούσουν εδώ...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δε νομίζω να υπάρχουν εκπαιδευτικοί που στήριξαν ποτέ την κ. Ρεπούση, τουλάχιστον όχι ενεργοί. Για τους ανενεργούς, εκατοντάδες αποσπασμένους στο Υπουργείο και αλλού, ίσως αποτελεί και πρότυπο (στελέχους της εκπαίδευσης που δεν ξέρει τι χρώμα έχουν τα θρανία). Αυτοί άλλωστε δεν κινδυνεύουν με απόλυση, γιατί είναι παραγωγικοί, δε διδάσκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα ! Τα ρεπουσοειδη "δασκαλακια" δεν εχουν να φοβηθουν τιποτε.
    Θα πεταξουν στους δρομους τους ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ,οσοι εχουν απομεινη , μετα τα 30 χρονια κυνοβουκευτικης αλητειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]