Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λείπει το όραμα και ο ηγέτης

Γιατί επιτέλους δεν επαναστατεί ο ελληνικός λαός; Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας αναγνώστης, που δεν έθεσε ο ίδιος ή δεν άκουσε το ερώτημα «γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;». Εξάλλου όλοι αντιλαμβανόμαστε πως όσο δεν αντιδρούμε τόσο η κατάστασή μας θα γίνεται χειρότερη. Και όμως τίποτα δεν γίνεται. Αλλά, όσο και αν ηχεί περίεργο, αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός είναι σε τέτοια κατάσταση επαναστατικότητας που δεν παίρνει άλλο. Και όμως δεν ξεσηκώνεται. Και δεν φταίει η φυλή μας, ούτε η ποιότητα του Έλληνα και άλλες ανοησίες που ακούγονται για να αιτιολογήσουν το φαινόμενο του καναπέ. Κάθε λαός επαναστατεί μόνο αν συντρέξουν σωρευτικά τέσσερις (μαθηματικές θα λέγαμε) προϋποθέσεις, διαφορετικά αφανίζεται χωρίς να καταλάβει το γιατί.

Α) Πρέπει να υπάρξει ένα όραμα, μια ιδέα. Δηλαδή πρέπει να υπάρξει η πνευματική τροφή που θα καλύψει την πνευματική αναζήτηση που έχει ανάγκη ο άνθρωπος για να δράσει. Ποιο είναι αυτό το όραμα σήμερα; Μήπως ο κομμουνισμός, ο σοσιαλισμός, ο φιλελευθερισμός ή ο νεοφιλελευθερισμός; Έχουμε ξεμείνει από ιδεολογίες.

Β) Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος και ορατός εχθρός. Κανένας λαός δεν ξεσηκώνεται ποτέ με αντίπαλο τον κανένα ή έναν αόρατο εχθρό (π.χ. παγκοσμιοποίηση, αγορές, δανειστές κ.λ.π.) που δεν μπορεί να τον δει. Υπάρχει άραγε ορατός εθνικός ή ταξικός εχθρός;

Γ) Θα πρέπει να υπάρξει προοπτική βελτίωσης της παρούσας θέσης. Δηλαδή ξεσηκώνεται ένας λαός, όχι για να πάει αυτοκτονικά σε χειρότερη κατάσταση, αλλά για να βελτιώσει τη ζωή του. Ποια είναι άραγε η εναλλακτική πρόταση που υπόσχεται καλυτέρευση της θέσης του λαού σήμερα;

Δ) Θα πρέπει να υπάρξει Ηγέτης ή Ηγετική Ομάδα (επαναστατική ομάδα) που θα ενσαρκώνει τις τρεις προηγούμενες προϋποθέσεις, θα εκφράσει τη λαϊκή συνισταμένη και θα τεθεί επικεφαλής της λαϊκής επανάστασης.

Κανένας λαός ποτέ δεν ξεσηκώνεται μόνος του άτακτα και ασυντόνιστα. Και φυσικά ο Ηγέτης ή Ηγετική Ομάδα δεν θα γεννήσουν μόνοι τους τις προϋποθέσεις αυτές, αλλά θα εκφράσουν σε δεδομένη ιστορική στιγμή τις ήδη γεννημένες προϋποθέσεις.

Όσο λοιπόν δεν ξεκαθαρίζουν και δεν σχηματοποιούνται αυτές οι προϋποθέσεις τόσο και δεν θα εμφανίζεται και ο Ηγέτης και άρα και η επανάσταση. Επομένως πρέπει να ξεκαθαρίσουν και να σχηματοποιηθούν κατ' αρχήν οι τρεις πρώτες προϋποθέσεις και τότε θα υπάρξει αμέσως η εξέγερση και η ανατροπή.

Όμως το καθεστώς δεν είναι αφελές. Σκόπιμα με την προπαγάνδα του, μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ κ.λ.π. δημιουργεί σύγχυση και αμφιβολίες, ώστε να μην σχηματοποιούνται το όραμα και η εναλλακτική λύση, να σβήνονται εύκολα τα ίχνη του εχθρού και να μην προβάλλονται ικανά πρόσωπα με ιδέες που μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσουν ηγέτες. Γι' αυτό και βλέπουμε να ανακυκλώνονται με κολοσσιαίες και προκλητικές αμοιβές τα ίδια φθαρμένα υλικά...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. ΓΙΑΤΙ;ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 'ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ'ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ.ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ-ΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΡΙΟ.ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ -ΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΕ ΣΑΝ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ-ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ-ΠΟΙΟ ΜΕΣΙΑ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὸ ὄραμα πρέπει νὰ εἶναι ἡ ἐπανελλήνισις,καὶ αὐτὸ σημαίνει τὸν φόνο(μεταφορικῶς) τῶν πνευματικῶν πορνῶν,πού ὅλοι γνωρίζουμε ποιοῖ,ποιὲς εἶναι.

    Ὁ Ἕλληνας εἶναι δημιουργὸς,καὶ ὅταν καταλάβη ποιὸς ἦταν,ποιός πρέπει νὰ εἶναι καὶ τὶ τοῦ ἀξίζει τίποτα δὲν θὰ τὸν σταματήση,καί θὰ τὴν συντρίψη τὴν Παγκοσμιοποίησι.

    Ματαίως,μερικοὶ συμπατριῶτες μας,ἐλπίζουν στοὺς διάφορους -ισμοὺς.
    Αὐτοί πέθαναν,πλήν τοῦ ὑγιοῦς Ἐθνικισμοῦ πού δὲν πεθαίνει γιατὶ εἶναι ἔμφυτη ἡ ἀγάπη καί ἡ ἀφοσίωσι στὴν Πατρίδα.

    Κάτω ἀπὸ αὐτὲς τὶς συνθῆκες τὸ μόνο ποὺ φοβᾶμαι καὶ βλέπω νὰ ἔρχεται καὶ νὰ εἶναι ἡ λύσις,εἶναι ἕνας πόλεμος,αὐτὸ ποὺ λένε"ἠθικὸν λουτρὸν αἵματος".

    Ἐκεῖ θὰ καταλάβουμε τὶ πρέπει νὰ κάνουμε.
    Ἀλλὰ πόσοι θἄχουμε χαθῆ;
    Πόσα ἐδάφη θὰ ἔχουμε χάσει;

    Ὁ Ἡράκλειτος συγκλονίζει μὲ τὸ:

    "Σέ μιὰ πολιτεία πρῶτα ἔρχεται ἡ τρυφὴ(καλοπέρασι),μετὰ ὁ κόρος(κορεσμὸς)καὶ μετὰ ὁ ὄλεθρος".

    Αὐτή εἶναι ἡ περιγραφὴ τῆς μεταπολιτεύσεως.
    Τρυφιλὴ ζωὴ ἓως σκασμοῦ,μὲ δανεικὸ χρῆμα καὶ τώρα ὁ οἰκονομικὸς καὶ ἐθνικὸς(ὅλα πωλοῦνται)ὄλεθρος.

    Ὅ,τι σπείραμε θερίζουμε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος που δεν υπάρχει ηγέτης. Ο ηγέτης λέγεται ΕΑΜ Β'- Π. Τραϊανού αλλά προτιμάτε να μην κάνετε κουβέντα για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι σιγουρος οτι κανει πολυ μεγαλο λαθος ;
      Εσυ τον ξερεις τον Κ. Π. Τραΐανο ;
      Δεν ειναι αυτος που εχει για σημαια και προτυπο αγωνιστη τον Ψυχοπαθη και ανωμαλο Βελουχιωτη ;

      Διαγραφή
    2. και ποιον θα έπρεπε να έχει δηλαδή; τον Ελ. Βενιζέλο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ή τον Ανδρέα;
      Όχι δεν τον ξέρω, και εκεί είναι το καλό (για εκείνον):
      Διαβάζεις κάποιον που δεν τον έχεις δει ποτέ στη ζωή σου, βλέπεις την οξυδέρκειά του και την επιχειρηματολογία του και λες ότι είναι κάτι το καινούριο, κάτι το διαφορετικό.
      Εκτός αν για σένα πιο οξυδερκείς είναι ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μιχαλολιάκος ή η Παπαρήγα...

      Διαγραφή
    3. Οχι παντως αυτους που αναφερες .
      Αλλα εναν Κολοκοτρωνη ; Ενα Μακρυγγιανη ; Εναν Παλαιολογο ;
      Εγω εχω ξεπεραση κατα ετη φωτος κατι Σαμαραδες και Μιχαλολιακιδες και λοιπα σκουπιδια που "κυβερνησαν" .
      Εσυ δηλαδη θαυμαζης καποιον που εχει πρωτη μουρη και σημαια καποιον δολοφονο , ΑΜΑΧΩΝ .
      Προσοχη σε λυκους .
      Ειμαστε απροστατευτοι και χρειαζεται ΠΑΡΑ πολυ προσοχη , ποιον θα βαλουμε μπροστα .
      Πρεπει να βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψη , οχι με καρβουνα και μαζουτ , αλλα με νηστεια και προσευχη , μπας και φωτηστη .

      Διαγραφή
    4. εάν εννοείς τον Μελιγαλά, σε πληροφορώ ότι οι 'άμαχοι' που βαφτίζεις ήταν ταγματασφαλίτες και ρουφιάνοι.
      Καθόλου απροστάτευτοι δεν είμαστε όπως λες: Το όπλο μας είναι η ψήφος μας. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

      Διαγραφή
    5. Οχι , μιλαω για τους εκατονταδες χιλιαδες αμαχους .

      Η ψηφος αδελφε ειναι το τυρι .
      Την φακα δεν την ειδες ακομη ;

      Αν ασχοληθεις λιγο περι δημο-κρατιας , θα δεις οτι η ψηφος εχει μονο αξια και δυναμη , οταν ψηφιζουν Ελευθεροι σκεπτομενοι και γνωστες περι των κοινων πολιτες .
      Αν ψηφιζη το καθε σουργελο που ειδε στην τηλεοραση , αυτον που του προτεινει το...κομμα ....τΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μιλαει μονο του .
      Τα κομματα και οι στημενες καλπες , ειναι τα οπλα της κοινοβουλευτικης Σαξονικης αλητειας .
      Δεν βλεπεις που μας οδηγησαν οι Αριστεριστες και οι δεξιαριστες με τις αμπελοφιλοσοφιες τους ;

      Δεν πιστευω , να πιστευης , οτι αν ξαφνικα δια θαυματος η μαζα(λαος)ψηφιση καποιον Ελληνα , θα τον αφησουν οι στοες και τα πιονια τους οι πολιτικοι , να Ελευθερωση την ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ Πατριδα .
      Πότε κατακτητης εφυγε , επειδη δεν τον ηθελε, και ψηψισε για αυτο, ο σκλαβωμενος λαος ;

      Εσυ μαλλον νομιζης οτι απο αγνοια και ηλιθιοτητα των πολιτικων φθασαμε, σε τουτα τα χαλια .
      ΟΧΙ . Με σχεδιο και διαχρονικες εφιαλτικες πολιτικες και αριστεριζουσες ψευτο θεωριες μας εκλεψαν το πολυτιμοτερο αγαθο .

      Θα φυγουν λοιπον αν καποιος "καλος" εκλεγει ;
      Και αυτοι θα δεχθουν να τυφεκιστουν στο Γουδι , για εσχατη προδοσια , επειδη ο ...λαος ψηφισε ;

      Και πολλα εγραψα , γιατι η ερωτηση σου αν εννοω τον Μελιγαλα , αλλα και η απαντηση σου οτι ηταν ταγματασφαλιτες οι ΑΔΙΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟΙ , με οδηγη αβιαστα στο συμπερασμα οτι εισαι "δημοκρατικο" κουκι .

      Οποτε δεν εχει νοημα να συζηταμε , διοτι εγω πιστευω οτι η δημοκρατια ειναι ουτοπια και συν Σωκρατη , κοιμαμαι υσυχος που ποτε δεν τους ψηφισα τους καταστροφεις της Πατριδος ΜΟΥ .
      Βλεπεις φροντισα να ειμαι πολιτικο ζωον και οχι μονο ζωντανο , οπως λεει και ο Αριστοτελης .
      Εγω πιστευω στον Κολοκοτρωνη και τους ομοιους τους , που ηθελαν Χριστιανικο Ελευθερο Εθνος και οχι βουβουζελους και κανιβαλους δυτικους "φιλους" και καρντασιδες υπανθρωπους .
      Και ο ΕΑΒ Β' δεν κανει , διοτι δεν ειναι Ορθοδοξος .
      Ολες οι κυβερνησεις ειναι παρανομες απο το '74 , αλλα δεν πιστευω οτι το εχεις υπ'οψι σου .


      Διαγραφή
    6. Μίλησα για τον Μελιγαλά συγκεκριμένα και σου είπα ότι ήταν ταγματασφαλίτες. Πώς θα το κάνουμε δηλαδή... Αφού ήταν; Η έδρα των ταγμάτων ασφαλείας ήταν εκεί, στις περιοχές εκείνες. Θα αμφισβητήσουμε την αλήθεια και την ιστορία;
      Εδώ, ούτε οι συγγενείς τους δεν πάνε στο μνημόσυνό τους κάθε χρόνο. Μόνο τα Χρυσά Παιδιά πήγαν φέτος και αυτό το έκαναν για να ξυπνήσουν μνήμες εμφυλίου και να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας (αλλά δεν τους βγήκε), όχι για 'πατριωτικούς' λόγους, όπως λένε.

      Με έκανες και γέλασα αδελφέ: Δεν είναι ορθόδοξος ο ΕΑΜ Β'; Πραγματικά, πόσο πολύ τον έχεις διαβάσει;
      Από αυτό και μόνο που είπες φαίνεται ότι είσαι πολύ επιφανειακός αναγνώστης και σχηματίζεις πολύ γρήγορα άποψη για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αλλά και όχι μόνο αυτό: είσαι και επιφανειακός αναγνώστης της ιστορίας.
      Σε πληροφορώ ότι πρώτος ο συγκεκριμένος ΕΑΜ Β' έγραψε ότι αυτό που διεξάγεται στις μέρες μας ΔΕΝ είναι οικονομικός πόλεμος αλλά ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ: Από τη μία οι προτεστάντες και από την άλλη οι καθολικοί (Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Πορτογαλία) και οι δύο μοναδικοί ορθόδοξοι (Ελλάς, Κύπρος). Και επειδή είναι πιο δύσκολο να επιτεθείς ευθέως σε ένα σύμπλεγμα τόσο ισχυρών καθολικών χωρών, τα περισσότερα βέλη τα δέχονται οι ορθόδοξοι, ειδικά όταν ο μέχρι πρότινος πάπας ήταν πρώην ναζιστής (Ράτσιγκερ)
      Παρομοίασε μάλιστα (ο Τραϊανού) τα σημερινά γεγονότα με τον τριακονταετή πόλεμο, τον 18ο αι.,στον οποίο είχαν σφαχτεί οι προτεστάντες με τους καθολικούς (και γερμανοί μεταξύ τους).
      Και σε ρωτάω: Πόσοι τα έχουν πει αυτά; Πόσοι έχουν τολμήσει; Ούτε καν το ΠΑΣΟΚόμουτρο ο μητροπολίτης μας δεν βγαίνει να τα πει.

      Επίσης, σε ό,τι αφορά τη δημοκρατία, ο ίδιος ο Τραϊανού έχει γράψει για τη διαφορά της δημοκρατίας αγγλοσαξωνικού τύπου με την διαφορά της πραγματικά αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας στην αρχαία Αθήνα. Και πάλι εδώ αποδεικνύεις ότι δεν τον έχεις διαβάσει, παρά μόνο διαμορφώνεις ως άποψή σου τις διάφορες φήμες που ακούγονται.

      Το επιχείρημα αυτό που γράφεις (ως απάντηση στα γραφόμενά μου): 'αλλα και η απαντηση σου οτι ηταν ταγματασφαλιτες οι ΑΔΙΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟΙ , με οδηγη αβιαστα στο συμπερασμα οτι εισαι "δημοκρατικο" κουκι' είναι εντελώς άκυρο.
      Δεν ξέρω πού κολλάει το ένα με το άλλο, απορώ με το σκεπτικό σου: Η αλήθεια είναι μία, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

      Τα όσα μου λες για αριστεριστές κλπ συμφωνώ μαζί σου, γιατί ούτε και εγώ είμαι υπέρ του μαρξ και του διεθνισμού. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι το ΕΑΜ Β' απευθύνεται σε ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες. Δεν υπάρχει σαφής αριστερή, δεξιά ή κεντρώα κατεύθυνση γιατί ακριβώς η Ελλάδα είναι πρώτα. Επομένως τα περί αριστερισμού που λες, μάλλον το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ αγγίζουν, το ΕΑΜ Β' όχι.

      Για τις παράνομες κυβερνήσεις που γράφεις: Δεν ξέρω αν εννοείς ότι είναι παράνομες λόγω των εκλογικών νόμων ή λόγω της απουσίας του βασιλιά, τον οποίο και έδιωξε ο Καραμανλής (μάλλον δεν επέστρεψε ποτέ) πριν γίνει το δημοψήφισμα. Σου επαναλαμβάνω: Εμείς τους ψηφίζουμε.

      Και δεν είναι μόνο η ψήφος το όπλο μας φίλε: Υπάρχει κάτι πολύ πιο απλό που μπορούμε να κάνουμε: Να σταματήσουμε να καταναλώνουμε τα προϊόντα τους.
      Κανείς στο LIDL, κανείς να μην ξαναπιεί COCA-COLA του Μασώνου Γιώργου Δαυίδ, κανείς να μην πάρει ούτε πακέτο από τα τσιγάρα της PHILIP MORRIS, κανείς να μην βάζει ανακυκλώσιμα στους μπλε κάδους για το εργοστάσιο του ΜΠΟΜΠΟΛΑ. Καμία αγορά ξανά σε μπε εμ βε, μερσεντές ή όπελ.
      Και θα δεις για πότε θα φύγει η τρόικα με τα τσιράκια τους.

      Διαγραφή
    7. Εχω διαβαση παρα πολλα αρθρα του Τραϊανου και μαλιστα πολλες φορες παρακινουσα διαφορους αναγνωστες να κανουν τον κοπο και να ξεστραβωθουν διαβαζοντας τα αρθρα του , διοτι ειναι πολλα αυτα που μας εκρυψαν απο την Ιστορια μας .
      Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ακολουθησω και καποιον που εχει για προτυπο Ελληνα εναν ψυχοπαθη ανωμαλο .
      Υπαρχει και δικαστικη καταδικη του , πριν τον πολεμο για τις ανωμαλιες του Βελουχιωτη .
      Αλλα και Αγγλου στρατιωτικου που ηταν μαζι με τους πλατσικολογους αριστερους του Βελουχιωτη .
      Ας τελειωσουμε εδω ομως για τον Τραίανο . Ας βγη απο την τρυπα που ειναι να δουμε και το προσωπο του και τα ξαναλεμε .

      Ολες οι "κυβερνησεις" ειναι παρανομες , διοτι με ψεμματα αρπαξαν την εξουσια . Το Συνταγμα το λεει , οχι εγω .

      Δεν ειναι θεμα ανικανοτητος , διοτι ΠΟΤΕ ολα αυτα τα χρονια βγηκε ΕΝΑΣ , εστω , να μας πει την αληθεια για την κατασταση .
      Καταστρεψαν με σχεδιο ΤΑ ΠΑΝΤΑ γυρω μας .
      Ο εκλογικος νομος , απλα δεν ειναι εκλογικος νομος .Οσο για τον Βασιλια δεν ξερω αν ειναι καλο να εχουμε εναν η 300+παρατρεχαμενους .
      Αλλα οταν λαλουν πολλα κοκορια....

      Ολες οι επιχειρησεις εξαρτωνται απο αυτους τους πολυεθνικους οικους(ανοχης).
      Ναι να μην παρουμε τιποτα απο δαυτους , αλλα απο ποιους να παρουμε ;
      Οι κατακτητες εχουν αλωση ΟΛΗ την χωρα .
      Θα γινει σταχτη η Πατριδα μας , εισαι ετοιμος ;
      Ειμαστε μια κλωστη απο την εναρξη του απολυτου χαους .
      Καλη δυναμη και καλη λευτερια .

      Διαγραφή
  4. Επιμένουν να μας ..σώσουν !!!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ελληνίδα μάνα, Έλληνα άνεργε, συνταξιούχε, νέε πτυχιούχε….
    έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, να είναι άνεργος ή να υποφέρει Να έχει..ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τα παίρνουν ‘’ΧΟΝΤΡΑ’’ για να σε δηλητηριάζουν οι φονιάδες τις νύχτας. Μέρα νύκτα από όποια θέση κι αν βρίσκονται ξεπουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φίλους και αδέλφια, μόνο και μόνο για να ΦΑΝΕ!!!
    *Έχεις ακούσει αν ο Καμμένος, έχει ούτε ένα ένσημο; Αν έχει σηκωθεί έστω και ένα πρωινό στις ..Ο7.00 από το κρεβάτι του; Έχει ποτέ του ιδρώσει , εκτός από την ώρα της’’ σουσιμαγειρικής ‘’ και εκτός από την ηλιοθεραπεία που κάνει; Έχει ποτέ βοηθήσει , με τόσα χρήματα που έχει, κάποιον που έχει ανάγκη;
    *Έχεις ακούσει αν ο Τσίπρας έχει δουλέψει ποτέ του, ή αν προσέφερε κάτι στην Ελλάδα εκτός από την ΛΟΥΦΑ του στο στρατό; Έχεις αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν το κόμμα του (+) ..(-) 3% να ‘’φουντώσει’’ σαν απαγορευμένο φυτό και χωρίς καμιά μεταβολή στα λόγια ή στα έργα του, να ανέλθει σαν κισσός στο δένδρο της εξουσίας; Τι συνέβη; Τι μεσολάβησε και ..ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς άρχισε να ‘’παρουσιάζεται’’ σε όλα τα παράνομα και μη κανάλια της διαπλοκής των διεφθαρμένων και των νταβατζήδων; Θαύμα σήμερα και σε άθεους από άθεους;
    *Κι όμως, Τσίπρας και Καμμένος και..άλλοι, βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση και μιλάνε για ανεργία, για άνεργους, για την δυστυχία που ζούνε..οι άλλοι !
    Καλά δεν ντρέπονται; Δεν σέβονται τίποτε;
    *Τον Καμμένο τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) ! χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια;
    Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις !
    **Ο Σαμαράς είναι αυτός που βλέπουμε, που ξέραμε, τον ψηφίσαμε και κλαίμε ..!!! Τι μπορεί να κάνει ο καημένος για να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις του; Παντού ’’χρωστάει’’ ..χάρες, άσε που ανέλαβε να καλύψει το ..μέλλον των Μεσσήνιων με τα δανεικά ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!!.
    Οι χρυσοφονιάδες, είναι μόνο αχθοφόροι με έντονη τάση για κτηνοέρωτες..
    Αυτοί θα μας..σώσουν..????
    ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
    Μετά, αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ;
    Γιατί είσαστε η αιτία που υποφέρει. Εσείς οδηγήσατε τη χώρα στη συμφορά
    Και τώρα έρχεται η ώρα ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι απορία! Είδες ποτέ να επαναστατούν πρόβατα και να τα βάζουν με τα τσοπανόσκυλα; Ούτε ηγέτες ούτε οράματα έχουν τα πρόβατα, μια στάνη κι ένα βοσκό να τα αρμέγει χρειάζονται και είναι ευτυχισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]