Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Tζον Κέρι προς Νταβούτογλου: «Σας ευχαριστώ πολύ, υπουργέ Νταλατούλου»…


Ανεπιτυχής… ήταν η προσφώνηση του Αμερικανού υπ. Εξωτερικών προς τον Τούρκο ομόλογό του σήμερα στην Κωνσταντινούπολη

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, ο οποίος έφτασε στην Τουρκία για διαπραγματεύσεις, ξεκίνησε την επίσκεψή του με ένα ατυχές περιστατικό, όταν δεν μπόρεσε να προφέρει το όνομα του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η επίσκεψη του Κέρι πραγματοποιείται αφού έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική βελτίωση των σχέσεων της Τουρκίας και του Ισραήλ. Ο Υπουργός Άμυνας θα προσπαθήσει να πείσει την Τουρκία να υλοποιεί ενεργά τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν με το Ισραήλ.

Ο Κέρι πρέπει επίσης να πείσει την Άγκυρα νε μην κλείνει τα σύνορα με τη Συρία, ώστε η Τουρκία να συνεχίσει να δέχεται τους Σύριους που προσπαθούν να εγκαταλείψουν τις περιοχές των πολεμικών συγκρούσεων.


«Σας ευχαριστώ πολύ, υπουργέ Νταλατούλου»… (βίντεο: 6’20’’)




Πηγή: The Voice of Russia 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν του έδιναν έναν παγκόσμιο χαρτη και του ζητούσαν να δείξει πού βρίσκεται, μπορεί να έδειχνε και την Ινδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]