Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Google εξαφάνισε την Σάμο από τον χάρτη


Η εταιρεία που είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, η εταιρεία που αγοράζει άλλες εταιρείες για να τις κλείσει και να μειώσει τον ανταγωνισμό, η εταιρεία που δεν αγοράζει τίποτε αλλά αποκλειστικά πουλάει διαφήμιση, μπήκε (εδώ και καιρό) και στον τομέα της "παροχής υπηρεσιών", προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της, προκειμένου να γίνει ακόμη πιό ισχυρή, προκειμένου να κατορθώσει το "απαγορευτικό" μονοπώλιο στο διαδίκτυο.
Μέσα σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια κινούμενη και χωρίς να βρίσκει καμία ουσιαστική αντίδραση όποτε υπάρχουν "παρασπονδίες" που θέτουν ζητήματα ασφάλειας ή και... συνόρων για ολόκληρα κράτη, η Google συνεχίζει ακάθεκτη στον κόσμο του "επιχειρείν". Και πολύ καλά κάνει, όταν οι άμεσα θιγόμενοι και υπεύθυνοι πολιτικοί και κυβερνήσεις, της επιτρέπουν να κινείται ανεξέλεγκτα και να δημιουργεί μέσω "τεχνικών λαθών" εντυπώσεις και εικόνες που όχι μόνο δεν συνάδουν με την πραγματικότητα, αλλά δύνανται να λειτουργήσουν και ως πυροκροτητής στις σχέσεις μεταξύ των κρατών.

Ενώ, λοιπόν, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών βλέπει με… «γκρι» απόχρωση όλο και περισσότερα ελληνικά νησιά, το Google Maps είπε να το παρακάνει εξολοθρεύοντας ολοσχερώς κάποιο από αυτά…

Ο λόγος για την όμορφη Σάμο που εξαφάνισε από τον χάρτη, εμφανίζοντάς την ως θάλασσα, άγνωστο για ποιους λόγους. 

Αν και το περίγραμμα της νήσου φαίνεται, όπως και οι ονομασίες, εντούτοις λείπει το λευκό υπόβαθρο που να υποδεικνύει ότι πρόκειται για νησί και όχι για κάποια θαλάσσια έκταση.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για της «τεχνικής ανωμαλίας».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. τεχνιτη πλανιτικη ανομαλια προκαλουν καποιοι που εχουν ονοματεπωνιμο. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ διλαδη εμεις . Διαλισαμε τον Σσανταμ χουσειν ,τον ομαρ κανταφι τον μιλοσεβιτσ τωρα την συρια.
    ειμαστε στο ματι του κυκλωνα και η αιτια των δεινων καποιων λαων . Μιπωσ δικαια πληρωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΙ ΕΙΚΟΝΕΣ
    ΠΟΡΕΥΟΥΝΕ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]