Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάλασε ο γάμος Εθνικής - Eurobank

Τέλος στη διαδικασία συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank έβαλε σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” η τρόικα στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Αναμένονται ανακοινώσεις από τις δύο τράπεζες.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών είχαν εμφανιστεί εξαρχής αρνητικοί στα συγκεκριμένα σχέδια με τις ευλογίες της κυβέρνησης αλλά στην σύσκεψη που έληξε λίγο πριν τις 21:00 στο υπουργείο Οικονομικών φέρεται να έθεσε “κόκκινη γραμμή”.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γ. Προβόπουλος.

Νωρίτερα, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί συνάντηση της τρόικας με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έκανε λόγο για σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα των διαπραγματεύσεων, αλλά ταυτόχρονα παραδέχθηκε πως υπάρχουν ακόμα πολλά ανοικτά ζητήματα.

Το γιατί χάλασε ο γάμος, το εξηγούν οι "κακές γλώσσες" που λένε πως η Budensbank ενδιαφέρεται για την αγορά της Εθνικής και δεν ήθελαν με τίποτε οι Γερμανοί να φορτωθούν τις μαύρες τρύπες της Eurobank...
Και γιατί να φορτωθούν άλλωστε την κακοδιαχείριση της τράπεζας, όταν αυτή και η τρύπα της πολύ εύκολα μπορεί να περάσει στα χέρια της Πειραιώς ή του έλληνα φορολογούμενου πολίτη;
Οι Γερμανοί θέλουν να είναι επενδυτές εκ του ασφαλούς και αφού υπάρχουν κορόιδα, τότε ο λογαριασμός πηγαίνει κατ' ευθείαν στους πρόθυμους να τον πληρώσουν θέλοντας και μη μέσω της υπερφορολόγησής τους από την κυβέρνηση Στουρνάρα, μας συγχωρείτε από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]