Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελβετία περιορίζει τη ροή εργαζομένων από την ΕΕ

Η κυβέρνηση της Ελβετίας έλαβε σήμερα Τετάρτη την απόφαση, ώστε από τον Μάιο του 2013 να εισάγει για ένα έτος περιορισμούς στη ροή εργαζομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ταυτόχρονα παρατείνονται οι περιορισμοί, που αφορούν την Εστονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και τη Σλοβενία.

Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα, το τελευταίο διάστημα στην Ελβετία αυξήθηκε απότομα ο αριθμός των μεταναστών από τις χώρες της Νότιας Ευρώπης, ιδιαίτερα Ισπανών και Πορτογάλων.

Η διμερής συμφωνία μεταξύ Ελβετίας και ΕΕ για ζητήματα μετανάστευσης επιτρέπει τον καθορισμό ποσοστώσεων για προσωρινές άδειες παραμονής κατοίκων της ΕΕ που επιθυμούν να εργαστούν στην Ελβετία.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]