Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και νέος τουρκο-σύλλογος στην καρδιά της Κομοτηνής

Νέος τουρκο-σύλλογος ιδρύθηκε μέσα στην Κομοτηνή.

Άνοιξε τα γραφεία του επί της Λεωφόρου Ηρώων και έχει την επωνυμία «Σύλλογος Έρευνας και Μελέτης Ισλαμικής Θρησκείας», όπως δε μας ενημερώνει η τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ» (στις 26/3/2013) «την προεδρία του έχει η κυρία Οζλέμ Νουρί και στόχος του συλλόγου είναι η έρευνα των κανόνων της ισλαμικής θρησκείας, έχοντας θεμέλιο το Κοράνι».

Από τον σύλλογο μάλιστα εστάλη στον τύπο και η σύνθεση του πρώτου Δ.Σ. του, που το απαρτίζουν (πλην της προέδρου), οι Αχμέτ Ρετζέπ (αντιπρόεδρος), Ερχάν Αχμέτ (γεν. γραμματέας), Μουσταφά Σουλεϊμάν Μεχμέτ (ταμίας) και Εργκίν Μουμίνογλου, Γκιουλτζάν Ισμαήλ, Ναϊλέ Ισμαήλ (μέλη), σύμφωνα με το Προξενείο-Στόπ.

Πηγή: Newsbomb

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]