Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι ετοιμάζει η Αστυνομία στις Σκουριές;




Σύμφωνα με ανάρτηση του ιστολογίου ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ:


Ασυνήθιστα μεγάλες αριθμητικά αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Πολυγύρου και Ιερισσού. Ήδη από χθες τρεις “κλούβες” είναι μόνιμα σταθμευμένες μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής ενώ... οι πληροφορίες αναφέρουν πως και πολλές άλλες υπάρχουν διάσπαρτες στην ευρύτερη περιοχή!
Επίσης, όπως έχει αναφερθεί από πολλά ειδησεογραφικά site, η αστυνομία θα διαθέτει για τους επόμενους δύο μήνες καθημερινά μια διμοιρία των ΜΑΤ για την αστυνομευση της περιοχής των Σκουριών όπου βρίσκεται το εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός». Για όσους δεν το γνωρίζουν, ήδη εδώ και πολλούς μήνες η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιείται σαν ιδιωτική security της Ελληνικός Χρυσός. Ειδικά από τις 17 Φεβρουαρίου 2013, το βουνό είναι σε μόνιμη βάση γεμάτο από αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ το επεισόδιο που συνέβη πριν από μερικές μέρες με το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού RT (Russia Today) που επισκέφθηκε την περιοχή μας: Το σίγουρο είναι ότι όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει “επένδυση” με τα ΜΑΤ, είναι βαθιά νυχτωμένοι! 





Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]