Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος:«Θα τιμωρήσω χωρίς έλεος όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα»

Με ομιλία του Πάνου Καμμένου ξεκίνησαν οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΣΕΦ στο οποίο δεν προσκλήθηκαν "τα μνημονιακά κόμματα" όπως είπε, ενώ παραβρέθηκε εκπρόσωποι και ξένων κομμάτων που κινούνται στο ίδιο πολιτικό πλαίσιο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση, έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενότητας των Ελλήνων, και δεσμεύθηκε ότι αυτό θα είναι προτεραιότητα για το κόμμα του.

Έκανε άνοιγμα στο "πατριωτικό ΠΑΣΟΚ" όπως είπε, και στους ψηφοφόρους των κομμάτων "του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου" καθώς και στα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ είπε πως όταν έρθει το κόμμα του στην εξουσία "θα ψάξει θα βρει και θα τιμωρήσει χωρίς έλεος" όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, που οδήγησαν τους Έλληνες στη σημερινή κατάσταση "και θα δημεύσει τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό". Παραμείναμε ανεξάρτητοι παρόλο τον πόλεμο, και σήμερα δίνουμε μαθήματα Δημοκρατίας. Μαζί θα αποφασίσουμε για το πως θα προχωρήσει το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων" είπε ο κ. Καμμένος.

Έκανε μια αναδρομή στις συνθήκες ίδρυσης του κόμματός του, και είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν πίσω την Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων. Πρώτα μας αγνοήσαν, μετά μας χλεύασαν, μετά μας πολέμησαν, ώρα να τους νικήσουμε" είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας: "Μαζί θα τους ανατρέψουμε και μαζί με εμάς όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου".

Αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στην ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ενώ έκανε άνοιγμα στο "πατριωτικό ΠΑΣΟΚ" κάνοντας αναφορά στην φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι "η Ελλάδα ανήκει στου Έλληνες". Επίσης έκανε αναφορά στο Γοργοπόταμο λέγοντας ότι "τον ανατίναξαν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη ενωμένοι" και είπε ότι στόχος του κόμματός του είναι να ενώσει τους Έλληνες.

Υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ δέχθηκαν πόλεμο με όλα τα μέσα από τους αντιπάλους τους, και είπε ότι "με τα λεφτά των τραπεζιτών πλαστογράφησαν αποδείξεις για να μας χτυπήσουν".
Έκανε λόγο για "πληρωμένες αποστασίες" και είπε πως παρ’ όλες τις προσπάθειες "είμαστε ακόμα περισσότεροι και ποιο αποφασισμένοι".

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου και είπε ότι άργησε να γίνει επειδή το κόμμα του δέχθηκε και οικονομικό πόλεμο.

Τόνισε ότι δεν υπάρχουν προειλημμένες αποφάσεις, αλλά όλα θα αποφασιστούν στο συνέδριο, και πρόσθεσε: "Όλα μπορεί να αλλάξουν. Δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο ένα πράγμα, η ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε μαζί".

Κάλεσε τους συνέδρους να φέρουν κοντά τους Έλληνες που βρίσκονται στο δημοκρατικό τόξο, και είπε ότι "θέλουμε να ενώσουμε τον κόσμο της Ευρώπης μαζί με εκείνους που αγωνίζονται κατά της Μέρκελ".

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμη ότι οι Έλληνες είναι "το έθνος που δεν παραδίδεται που δεν προσκυνά" και πρόσθεσε ότι "σβάστικες στην Ελλάδα δεν θα υψωθούν ποτέ ξανά. Είτε είναι σβάστικες νεοναζιστών είτε μνημονιακών".

Έκανε άνοιγμα στα στελέχη που αποχώρησαν και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην ίδρυση του κόμματος "ακόμη και όσους γονάτισαν, αγοράστηκαν και έφυγαν" όπως είπε, αλλά ευχαρίστησε "ιδιαίτερα εκείνους που αδικήσαμε, και τους καλούμε ξανά μαζί μας".

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι "η ανατροπή θα έρθει σύντομα" και είπε στα στελέχη του κόμματός του ότι "έχουμε την ευθύνη να συνδιαμορφώσουμε το εθνικό μας πρόγραμμα για το πως θα βγάλουμε τη χώρα από τη μέγγενη του Μνημονίου.

Σήμερα και αύριο θα συζητηθεί το πρόγραμμα σε θεματικές ενότητες, ενώ θα ψηφιστεί και το καταστατικό. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με την εκλογή προέδρου από τους συνέδρους.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. 20 χρονια μεσα στον βουρκο και εμεινε αμολυντος;!
    Αλλα αφου υπαρχει και πατριωτικο πασοκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]