Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου δεν πάει στην Προανακριτική


Αρνητική θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η απάντηση που θα δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, για να του ζητήσει να προσέλθει στην Επιτροπή, προκειμένου να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ.

Τη σχετική εκτίμηση επιβεβαιώνει και ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, πάντα καλά πληροφορημένος για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υποστηρίζει σήμερα ότι ο πρώην πρωθυπουργός και προκάτοχος του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος θα επιλέξει να καταθέσει τις απόψεις του μέσω υπομνήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί… θέμα ταμπού, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει ότι ο πρώην πρωθυπουργός οφείλει να προσέλθει και να καταθέσει ο ίδιος, αντί να απολογηθεί με υπόμνημα.


Σχόλιο ιστολογίου: Σε περίπτωση που πράγματι δεν προσέλθει ο πρώην πρωθυπουργός στην εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ, τότε επιβεβαιώνει μία σειρά από φήμες που τον φέρουν όχι μόνο γνώστη, αλλά και άμεσα εμπλεκόμενο και εντολέα της διαχείρισης αλλά και της εξαφάνισής της. Ίσως ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να κατανοήσει πως είναι υποχρεωμένος (όχι από το νόμο ή τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής που του δίνουν το δικαίωμα να καταθέσει υπόμνημα σε ερωτήσεις που δεν έχει - αρνήθηκε να δεχθεί) απέναντι στον Ελληνικό λαό και στην αλήθεια. Ίσως όμως μέσα από μία άρνησή του να καταθέσει αυτοπροσώπως δικαιώνει την λαϊκή φράση "όποιος έχει τη φωλιά του λερωμένη δεν απαντάει σε ερωτήσεις επειδή φοβάται πως θα ξεσκεπαστεί..."
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]