Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε πύρινο κλοιό η Κρήτη! Ξεσπούν διαδοχικές πυρκαγιές


Σε πύρινο κλοιό φαίνεται να βρίσκεται από χθες η Κρήτη αφού οι πυρκαγιές ξεσπούν η μία μετά την άλλη με τους άνδρες της πυροσβεστικής να μην σταματούν να σβήνουν πυρκαγιές.

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από τη μία άκρη της Κρήτης μέχρι την άλλη σε μία σειρά από πυρκαγιές που ευνοούνται από τους ισχυρότατους νότιους ανέμους.

Οι φωτιές δε σταμάτησαν να εκδηλώνονται από το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.

Στα Χανιά

Αυτή τη στιγμή, μαίνονται, αλλά είναι σε ύφεση, οι φωτιές σε Κίσσαμο Χανίων και Λατζιμά Ρεθύμνου ενώ νέα φωτιά είχαμε τα ξημερώματα λίγο μετά τη μία στο Βένι Μυλοποτάμου και στις 4 το πρωί στην περιοχή Φουρνές Χανίων σε καλάμια. Ανοιχτό παραμένει το μέτωπο στο Κακόπετρο Χανίων.

Στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο σύμφωνα με το prismanews και συγκεκριμένα στο χωριό Πάρτηρα, φωτιά ξέσπασε χθες στις 15.20 κάτω από άγνωστες συνθήκες και στο σημείο έσπευσαν 10 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικίες όμως το σημείο που έχει ξεσπάσει είναι δύσβατο.

Στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο, φωτιά έχει ξεσπάσει στο χωριό Λατζιμά. Για τη κατάσβεση της επιχειρούν 19 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 8 πυροσβεστικά οχήματα.

Πάντως όλα τα μέτωπα των πυρκαγιών αντιμετωπίζονται με δυσκολία αφού σήμερα σε όλη τη Κρήτη, οι άνεμοι που πνέουν είναι ισχυροί με το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ολοένα να γίνεται και πιο δύσκολα.


Πηγή: Newsbomb 1  , Newsbomb 2

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αλεξανδρος ο Μακεδων20 Ιουλίου 2014 στις 10:50 π.μ.

    μμμμμμμμ...........βρωμαει η υποθεση..........δειχνει σαν οργανωμενο σχεδιο για να στραφουν οι Κρητικοι και η κοινη γνωμη στο εσωτερικο του νησιου με τις πυρκαγιες και να αφησουν ανενοχλητους τους αμερικανους να ριχνουν τα χημικα στην θαλασσα χωρις προβλημα και φασαριες...........φαινεται και σαν τιμωρια των Κρητικων που τολμησαν να διαφωνησουν υπερασπιζομενοι το δικιο τους, με τα εγληματικα σχεδια & τις καταστροφικες πραξεις των ΗΠΑ στην περιοχη............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]