Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξαφνικά, οι Τούρκοι ενδιαφέρονται πολύ για το Διδυμότειχο

Πλάκωσαν στο Διδυμότειχο 35 Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι Κων/πολης και Προύσας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας alexandroupolisnews , στις 17/04 κατέφθασαν στο Διδυμότειχο τριάντα πέντε (35) τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι της Κωνσταντινούπολης και της Προύσας μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TURSAB (Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας).

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 21-11-2012 , με πρωτοβουλία της Ένωσης Καππαδοκών Ελλάδας και των Δημάρχων Διδυμοτείχου, Καστοριάς, Γιαννιτσών, Ιωαννίνων και Κόνιτσας, με τον πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της Τουρκίας, έχοντας ως σκοπό την προώθηση του πολιτισμικού τουρισμού.

Η αποστολή αυτή φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Διδυμοτείχου και ξεναγήθηκε στην πόλη από αρχαιολόγους της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τοπικούς φορείς του τουρισμού και του πολιτισμού.


Πηγή: Newsbomb



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]