Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τρικομματική συμμορία σκοτώνει τον Ελληνισμό...


  • Η χώρα διαλύεται! Ο κοινωνικός ιστός παρέλυσε... Η ανεργία (ανεπίσημα) στο 40%. Κάθε μέρα και νέες απολύσεις, κάθε μέρα και νέα κλεισίματα επιχειρήσεων... Αυτοκτονίες, ψυχοφάρμακα και απίστευτη κατάθλιψη. Εγκλήματα, με φόνους και βιασμούς, ληστείες σε καθημερινή βάση. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ για αυτόν εδώ τον τόπο! Και παρ’ όλα αυτά... η ΝΔ ασχολείται συνεχώς με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Γράφει ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Μην τυχόν (δήθεν) και έρθει στην εξουσία!... Ενώ όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχει... πλήρης συμπαιγνία μεταξύ τους, δηλ. η ΝΔ (με τους συνένοχούς της των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) να τραβήξει τώρα όλο το «ζόρι» και ύστερα να έρθει ο Τσίπρας θριαμβευτικά στην πρωθυπουργία! Ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και λοιπούς «κομπάρσους» του κοινοβουλίου είναι πραγματικά πρωτοφανής στην ελληνική ιστορία...

Παραθέτουμε λοιπόν παρακάτω μερικές από τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΝΔ σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη εξ αυτών αναφέρεται σε κάποια ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόσφατα έκτροπα στην Ιερισσό:
«Με την ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι είναι εκείνος που όπλισε τα χέρια όσων έκαψαν περιουσίες και επεχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους! Από τη μία πυροδοτεί τη βία και από την άλλη μιλάει για “τρομοσόου”…

Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ ας σταματήσει να υπερασπίζεται, αποκλειστικά και μόνο όσους βαρύνονται με κακουργήματα και άνομες πράξεις. Και ας μας πει: Πώς, στο δικό του κόσμο, φαντάζεται τη σύλληψη - παρουσία εισαγγελέα - εκείνων που με ποινική δίωξη βαρύνονται με δέκα κακουργήματα»;
Μια άλλη ανακοίνωση της ΝΔ κάνει λόγο για μια αφίσα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κυκλοφόρησε εν όψει των φοιτητικών εκλογών. Ακολουθεί το κείμενο της εν λόγω ανακοίνωσης:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική, τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών.
Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ»;...

Τέλος, παρατίθεται και μία ακόμα ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με αντικρουόμενες απόψεις που εκφράζουν τα (έτσι κι αλλιώς «μπερδεμένα») στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική: 
«Μία εβδομάδα πριν, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έλεγε ότι δεν θα φορολογήσει τις καταθέσεις. Σήμερα, ο έτερος υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Τσακαλώτος, λέει ότι θα φορολογήσει και την ιδιοκτησία και τις καταθέσεις, κατηγορώντας το σύντροφό του ότι ακολουθεί πολιτική Bush.
Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει, αν μπορεί, ποια από τις δύο είναι η θέση του κόμματός του. Επίσης, ποιον από τους δύο υπεύθυνους οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ θα απομακρύνει από τη θέση του»...
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Όπως βλέπουμε, στη ΝΔ έχουν πάψει πια να ασχολούνται με το άλλοτε «κακό» ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι μαζί... «σύντροφοι» (!) στην καταστροφή της χώρας! Όσο για τους «κουκουλοφόρους» και τα «φυτώρια τρομοκρατών»... ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ δεν έχουν εκεί στη ΝΔ!... Διότι αυτοί (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) είναι που, με τα εγκλήματά τους σε βάρος του ελληνισμού, οδήγησαν τον λαό μας στα «άκρα» και στην εγκληματικότητα! Ναι, η τρομοκρατία θα υπάρχει (δυστυχώς) μέχρι την ημέρα που οι προδότες του άλλοτε δικομματισμού πάψουν πια να υφίστανται στο πολιτικό μας τοπίο!...

ΠΑΣΟΚ
Ασυναρτησίες (όπως πάντα) λέει σε ανακοίνωσή του ο «τομέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων» του ΠΑΣΟΚ! Τόσα χρόνια που κατέκλεβαν τον τόπο δεν υπήρχαν γι’ αυτούς «ανθρώπινα δικαιώματα»... Τώρα όμως, που συρρικνώθηκαν σε ποσοστά του παλιού... ΚΚΕ εσωτερικού (!!!), θυμήθηκαν ξαφνικά τα «προοδευτιλίκια» και τους «φωταδισμούς»! Ας τους χαίρονται οι «σύντροφοί» τους της «νέας» ΝΔ-Άνοιξης... Εμείς δοξολογούμε τον Θεό που ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ να συστρατευτούμε πέρσι τον Μάιο στη δήθεν «πανστρατιά» του Αντώνη του Σαμαρά και έτσι γλιτώσαμε το αίσχος να συνυπάρχουμε με τον κάθε σοσιαλ(η)στή που διέλυσε την Ελλάδα!...
Με αφορμή λοιπόν περιστατικό που συνέβη με οδηγό λεωφορείου που αναγκάστηκε να κατεβάσει κάποιους λαθρομετανάστες από το όχημα, ο εν λόγω «τομέας» του κίβδηλου «Κινήματος του πράσινου ήλιου» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Το Δεκέμβρη του 1955 η Αφροαμερικάνα Ρόζα Παρκς αρνήθηκε να παραχωρήσει τη θέση της στο λεωφορείο σ’ έναν λευκό άντρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Εκείνη τη μέρα ήταν η αρχή του τέλους για το φυλετικό διαχωρισμό στην Αμερική. Σήμερα οι ΗΠΑ έχουν αφροαμερικάνο πρόεδρο.
Στην Ελλάδα του 2013 ξεκινάμε την αντίστροφη πορεία. Οδηγοί λεωφορείων γυρίζουν τη χώρα μας πολύ πίσω. Η επιρροή της Χρυσής Αυγής δηλητηριάζει την κοινωνία μας. Ο ρατσισμός δεν ωφελεί κανέναν.
Η πράξη του οδηγού στη Θεσσαλονίκη είναι αποτρόπαια, είναι απαράδεκτη ηθικά, είναι παράνομη. Την απάντηση πρέπει να δώσει η συντεταγμένη πολιτεία». 
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Βεβαίως και απορρίπτουμε τον ρατσισμό, ο οποίος είναι ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ και καταδικαστέος από την Ορθοδοξία! Να υπενθυμίσουμε όμως στους πράσινους κάφρους ότι η Αφροαμερικάνα του 1955 ήταν πολίτις των ΗΠΑ και η σύλληψή της βεβαίως υπήρξε νομικά και ηθικά απαράδεκτη!... Στην Ελλάδα όμως του 2013, μία χώρα με απίστευτα κοινωνικά-οικονομικά προβλήματα, υπάρχουν λαθρομετανάστες, που δεν τους κάλεσε κανείς σ’ αυτή εδώ τη χώρα, και οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα όντας παράνομοι! Ποια η σχέση λοιπόν των δύο περιστατικών; Ασύλληπτη η βλακεία των (εναπομεινάντων) πρασινοφρουρών!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Οι αποτελούντες τον άθλιο θίασο της τρικομματικής «κυβέρνησης» είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας! Αυτό είναι πλέον λίγο πολύ γνωστό. Στέλνουν τον ελληνισμό απευθείας στον θάνατο, μετά από ύπαρξη χιλιετιών, και – παρ’ όλα αυτά – συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο σε βάρος του έθνους... Χαρακτηριστικό παράδειγμα υποκρισίας και στρουθοκαμηλισμού η απαράδεκτη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη, με θέσεις εξοργιστικές και πλήρως αντιλαϊκές. Δεν μας εκπλήσσει λοιπόν η δήλωση η βγαλμένη από άλλον κόσμο του Φώτη Κουβέλη, στις 13 Απριλίου 2013, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον προέδρο του ΠΑΣΟΚ, Βουβουζέλο:
«Η διοικητική μεταρρύθμιση προχωράει και θα προχωρήσει με πιο έντονους ρυθμούς. Βεβαίως θα ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερο τα πειθαρχικά συμβούλια. Έτσι, όλοι εκείνοι οι οποίοι είναι επίορκοι, είναι πειθαρχικά υπόλογοι, όλοι εκείνοι που δεν κάνουν τη δουλειά τους όπως ορίζει ο νόμος και το Σύνταγμα θα έχουν - σύμφωνα με το νόμο - εκείνες τις συνέπειες που προβλέπονται.
Από εκεί και ύστερα, η κινητικότητα παραμένει το κύριο, το βασικό χαρακτηριστικό της διοικητικής μεταρρύθμισης.
Κατά συνέπεια, ο αριθμός που έχει σχέση με τη μείωση του προσωπικού προκύπτει. Θα προκύψει. Σας λέω χαρακτηριστικά ότι μέχρι το 2015 θα έχουμε μείωση του δημοσιοϋπαλληλικού προσωπικού σε βαθμό μεγαλύτερο από τις 180.000. Νομίζω ότι με αυτή την ρύθμιση θα προχωρήσουμε και με βασικό στοιχείο την αξιολόγηση δομών, υπηρεσιών, οργανισμών και βεβαιότατα προσώπων».

Στον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra” και στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» έδωσε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Από τη συνέντευξη αυτή, στην οποία ειπώθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, είναι το απόσπασμα που ακολουθεί:
«Έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους και αυτό είναι μη αναστρέψιμο. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι σε μια ηρεμία εξαιτίας αυτών που ακούν στα δελτία των 20:00. Τον τρομάζουν με όλα αυτά που του δείχνουν για την Κύπρο, για να μην πάθουν και αυτοί το ίδιο και φαίνονται αυτοί τα καλά παιδιά που έσωσαν την Ελλάδα και δεν έπαθε το ίδιο. Η Κύπρος και τώρα που μιλάμε είναι υπερδύναμη. Αν τολμήσει και φύγει από την Ε.Ε., τότε θα τρέχουν από πίσω της. Την Ελλάδα την χτυπάνε στα ακίνητα. Δεν θέλουν οι Έλληνες να έχουν δικό τους σπίτι. Την Κύπρο την χτυπάνε στο τραπεζικό σύστημα που είναι ισχυρό. Τιμωρούν τις χώρες στον τομέα που έχουν εξέλιξη»...




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]