Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη εξάγει... ισλαμιστές στη Μέση Ανατολή


ΠΑ και Ρωσία εξέφρασαν από κοινού την ανησυχία τους για την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Ασαντ γεγονός που σημαίνει ότι η Δύση δεν θα ανεχτεί άλλο τα "τερτίπια¨" του Σύρου προέδρου καθώς και η Μόσχα αρχίζει να πείθεται ότι θα πρέπει να φύγει άρον - άρον από την εξουσία", μεταδίδουν τα αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

Την ίδια ώρα, το Associated Press αποκαλύπτει ότι, για πρώτη φορά η Ευρώπη εξάγει ισλαμιστές στη Μέση Ανατολή, οι οποίοι μάλιστα κατευθύνονται στη Συρία και πολλοί από τους οποίους βαδίζουν στα χνάρια της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με το "drudgereport.com", η κινητοποίηση της Δύσης για την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία έχει ξεκινήσει, μετά το τηλεφώνημα του Μπαράκ Ομπάμα στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν για να του εκφράσει την έντονη ανησυχία του για τη χρήση συριακών χημικών όπλων.

Στη διάρκεια αυτού του τηλεφωνήματος «ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν εξέτασαν την κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί στη Συρία, κι ο πλανητάρχης υπογράμμισε την ανησυχία (που προκαλείται) από τα συριακά χημικά όπλα», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μόνον ημερών, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση επίσημα αναφέρεται στα συριακά χημικά όπλα, μεταδίδει από την Ουάσινγκτον το Γαλλικό πρακτορείο και αυτή τη φορά, η Μόσχα φαίνεται να συμφωνεί.

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το drudgereport.com, εντός των επόμενων ημερών, δυτικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Δαμασκό προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι έγινε χρήση χημικών από το συριακό καθεστώς.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βρετανά με σημαία Αλ Κάιντα και προφορά που προδίδει διάλεκτο μεγάλης βιομηχανικής πόλης του αγγλικού βορρά παρελαύνουν στη Δαμασκό χωρίς πρόβλημα που τους τραβάει ο φακός της κάμερας. Χύμα οι φωτογραφίες τους και τα βίντεο στις ιστοσελίδες. Οι Γάλλοι είναι πιο προσεκτικοί και αποφεύγουν τη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]