Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχεται ευρωπόλεμος

Η Ελλάδα δέχεται επίθεση. Οι ίδιοι οι πολιτικοί έχουν κατ’ επανάληψη ομολογήσει πως «βρισκόμαστε σε πόλεμο». Ο λαός νιώθει στην καθημερινότητά του όλα τα αποτελέσματα ενός πολέμου και την ίδια στιγμή που η πτώση της οικονομίας της χώρας έχει ξεπεράσει τους δείκτες ενός πραγματικού (με στρατιωτικά μέσα) πολέμου, τραγικές πολιτικές χωρίς ίχνος οποιασδήποτε σοβαρότητας και εμπιστοσύνης πολιτικές καρικατούρες – μαριονέτες διαβεβαιώνουν πως η χώρα ανακάμπτει, σε μία ύστατη προσπάθεια αυτο-διάσωσής τους και έσχατης εξυπηρέτησης προς τους εκ του εξωτερικού εντολείς τους.

Ναι, η χώρα βρίσκεται στην πλέον δυσχερή θέση, ιστορικά δυσχερέστερη ακόμη και μετά από την έξοδό της από πολέμους στους οποίους μετείχε ή των οποίων υπήρξε θύμα. Στη νέα τάξη πραγμάτων, στον κόσμο των συμφερόντων και της επιβολής μίας πρωτόγνωρης οικονομικο-πολιτικής ολιγαρχίας, η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν έντονη την αίσθηση της ανθρωποθυσίας και της επικείμενης ολικής πολυεπίπεδης καταστροφής. 

Αυτήν ακριβώς την κομβική στιγμή, που η σιωπή κραυγάζει προειδοποιώντας για τους καταστροφικούς σχεδιασμούς και την υλοποίησή τους στον χώρο που κάποτε λεγόταν Ελλάδα (και που σήμερα αντιμετωπίζεται ως πεδίο πάσης φύσεως δοκιμών), ένας άνθρωπος με έντονη διαδικτυακή παρουσία –ιδιαίτερα τα τελευταία μνημονιακά χρόνια- και γνώστης ιδιαίτερων πληροφοριών που ενίοτε επαληθεύτηκαν επακριβώς (ο οποίος χαίρει πλήρους εκτιμήσεως από τον γράφοντα), έρχεται να μας κρούσει για μία ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου, ευελπιστώντας στην αφύπνισή μας, στην –έστω και την ύστατη στιγμή- αντίδρασή μας…


Από τον Πόρτα – Πόρτα

Οι Δημοκρατίες έχουν απόλυτο Δημοσιονομικό Έλεγχο.
Η Μεγάλη Ευρώπη δεν είναι Δημοκρατία.
Το σχέδιο είναι η κατάργηση της Δημοκρατίας με εκχώρηση του Δημοσιονομικού Ελέγχου σε ανύπαρκτους χαρτoγιακάδες. Ήδη έχει υπογράφει από την 5 Μαρτίου.
Το Ευρώ είναι κατασκεύασμα κατάλυσης Ανεξάρτητων και Κυρίαρχων Κρατών.
Είναι μηχανισμός και όχι νόμισμα.
Είναι ανύπαρκτο νόμισμα, το οποίο υπάρχει βάση Συνθηκών και πολιτικών αποφάσεων.
Κατάφεραν να διαλύσουν τα συνεκτικά συστατικά των μέχρι χθες Ανεξάρτητων Κυρίαρχων Κρατών με την πουτ@ν@ που ακούει στο όνομα Ευρώ (όπως το είχε πει ο εφευρέτης του Ρομπερτ Μέντελ).
Μόνο οι πολυμήχανοι Έλληνες μπορούμε και έχουμε την ιστορική ευθύνη να ανατρέψουμε τα σχέδια της φαβελοποίησης-που λέει το Φίδι- και της κομποστοποίησης Ψυχών και Ανθρώπων.
Έλληνες σηκωθείτε.
Να κάνουμε την Επανάσταση τώρα.
Δεν έχουμε χρόνο.
Τα μεμέτια θα μας την πέσουν μέσα σε 2 μήνες.
Οι προδότες διαλύουν τον Στρατό με πολύ-νομοσχέδια.
Ή που θα τους γαμήσουμε ή που θα μας γαμήσουν.
Μην ελπίζετε σε αντίσταση στην Οικονομική Κατοχή, αφού έχει στηθεί ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Αυτό είναι το σχέδιό τους.
Πρόβλημα – Καταστροφή – Λύση και Δόγμα του Σοκ.
Δεν έχουμε χρόνο.
Πιστέψτε με εχθροί και φίλοι.
Πατήρ Πάντων Πόλεμος

ΠΠ

ΥΓ: Παντού υπάρχει μια πουτάνα, στα μπουρδέλα πολλές…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Oι πολιτικοί ομολογούν ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο, αλλά φρόντισαν από πριν να στρώσουν το κόκκινο χαλί στον εισβολέα. Ας πάρουν παράδειγμα από τον Πούτιν και τον Τσάβες, που δεν στήθηκαν στον τοίχο τόσα χρόνια, αλλά χρόνια αντιστάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στα ίδια σκοτεινά κέντρα. Ή είσαι πατριώτης ή είσαι προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]