Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Συρία ζητά από τη Ρωσία να βοηθήσει στην προώθηση της αλήθειας

Ο ευρισκόμενος στη Μόσχα στο πλαίσιο επίσκεψης υπουργός Πληροφοριών της Συρίας Ομράν αλ-Ζουαμπί αποτάθηκε στη ρωσική ηγεσία με την παράκληση να βοηθήσει στην προώθηση της αλήθειας για τα γεγονότα στη χώρα.

«Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Συρία, παραποιούνται από τα δυτικά ΜΜΕ, - είπε ο υπουργός. – Εμείς λέμε την αλήθεια, - είπε, όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα να την προωθήσουμε, τα δε αραβικά κράτη, τα οποία στο παρελθόν θεωρούσαμε αδελφούς μας, αποδείχτηκε ότι δεν είναι τέτοια».

Όπως δήλωσε ο αλ-Ζουαμπί, ο πόλεμος εναντίον της Συρίας δεν είναι μόνο ένοπλη αντιπαράθεση, αλλά και πόλεμος πληροφοριών. Η δε ρωσική θέση έναντι της συριακής σύγκρουσης διακρίνεται από αντικειμενικότητα.

Λαβρόφ: Η αίσθηση, ότι στη Συρία όλα θα τελειώσουν πολύ άσχημα, αυξάνεται

Το στοίχημα για πόλεμο μέχρι την τελική νίκη στη Συρία θα οδηγήσει στην εξουσία ριζοσπάστες, κι αυτό το καταλαβαίνουν οι σοβαροί δυτικοί εταίροι, δήλωσε ο επικεφαλής του ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ μετά τη συνάντηση του Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας στις Βρυξέλλες.

«Εάν το στοίχημα για πόλεμο μέχρι την τελική νίκη, που ενθαρρύνεται από μία μειοψηφία της διεθνούς κοινότητας, συνεχιστεί, τότε θα επικρατήσουν ριζοσπάστες, - δήλωσε ο υπουργός. – Η αίσθηση, ότι όλο αυτό θα τελειώσει πολύ άσχημα, στους σοβαρούς εταίρους μας αυξάνεται, γι’ αυτό τώρα αναζητούμε πρακτικές συμφωνίες, οι οποίες θα επιτρέψουν την έναρξη εφαρμογής του ανακοινωθέντος της Γενεύης».


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]