Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα κρεματόρια των "ανθρωπιστών"...

Οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, κλέφτες και εσχάτως, ρατσιστές

Κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει την σκοπιμότα του διεθνούς διασυρμού της χώρας με αφορμή τα γεγονότα της ΑΙΜΑνωλάδας. Δεν απορούν κι’ όλας, πως είναι δυνατόν συγκεκριμένα ξένα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν με τέτοιο πάθος τον χαρακτηρισμό “Ρατσιστές Έλληνες” σε κάθε ευκαιρία.

Όταν ο ελληναράς υπεργολάβος του "εθνικού εργολάβου" τραβούσε περίστροφο απέναντι στον Έλληνα εργάτη που τολμούσε να ζητήσει τα ένσημα του, ουδείς ασχολήθηκε.
Μα και οι ντόπιοι “επαγγελματίες” ανθρωπιστές που τώρα τολμούν να μιλούν, δεν έβγαζαν άχνα τόσα χρόνια στα στυγερά εγκλήματα των πραιτώρων – δουλεμπόρων με θύματα μετανάστες εργάτες. Προφανώς γιατί οι δράστες ήταν αλλοδαποί και δεν βόλευε την προπαγάνδα. Την προπαγάνδα μία φάμπρικας όπου "ανθρωπιστές" φροντίζουν να προμηθεύουν αδιάλειπτα με "δούλους" τα βρωμερά ανθρωποειδή που ντροπιάζουν τον Ελληνισμό.

Από την μία, ένα κράτος με αρμούς που τρέφονται από το μαύρο χρήμα του δουλεμπορίου και της μαύρης εργασίας. Από την άλλη, ένα τρισάθλιο, γενοκτονικό σύστημα κατοχής που προετοιμάζει την διεθνή κοινή γνώμη για την επερχόμενη σφαγή.

Το Spiegel αναπαράγει αφίσες και επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν οι ναζί για τους Εβραίους το 1936 πριν την “τελική λύση”, αλλά ουδείς ενοχλείται. Οι Έλληνες είναι απατεώνες, τεμπέληδες, πρωτόγονοι που ληστεύουν την πτωχή Γερμανία. Το γράφαμε από το 2011: Η «Τελική λύση», Τότε Εβραίοι, τώρα Έλληνες!!

Παράλληλα, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται συλλήβδην βρωμεροί ρατσιστές, όπως ακριβώς γινόταν τότε με τους Εβραίους, προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για το επερχόμενο “ολοκαύτωμα”.
“Τους σφάζουν οι τσέτες, επειδή είναι ρατσιστές. Τους εκμεταλλευόντουσαν τόσα χρόνια. Ας πρόσεχαν”.

Ιστορικά λοιπόν, αυτού του είδους η προπαγάνδα δεν είναι απλώς για την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων.
Αλίμονο όποιος δεν διδάσκεται από την ιστορία: Θα αρπάξουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με τα ναζιστικά “επιχειρήματα” κατά των Εβραίων!
Άλλωστε η αρπαγή της περιουσίας δεν θα μπορούσε να γίνει “αναίμακτα”.
Πρέπει να υπάρξει και Άουσβιτς μετά την “καταγραφή”.
Αυτό ακριβώς προετοιμάζουν, αφού τα τάγματα εφόδου είναι εδώ.
Ο άνθρωπος που βλέπει Ελληνικά στρατόπεδα να μετατρέπονται σε κέντρα “μαχητών του τζιχάντ”, μιλά για “ψεκασμένους”.

Άλλωστε, “ποιός θυμάται τους Αρμένιους…”


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Επίσης, οι φράουλες στην Ηλεία, ο «κόκκινος χρυσός» της Μανωλάδας και της Βάρδας, κρύβει ανθρώπους πρωτοπόρους και αναπτύχθηκε εκτατικά. Υπήρξαν ειδικές καλλιεργητικές πρακτικές, αλλά οργανώθηκαν συλλογικά και οι παραγωγοί. Επενδύθηκαν μεν χρήματα, αλλά οργανώθηκαν και οι παραγωγοί σε ομάδα.
    ......
    Όλα αυτά, βεβαίως, δεν μπορούν να γίνουν μόνο με νόμους. Στην Ελλάδα, έχουμε πολλούς νόμους. Έχουμε κάνει το νόμο εργαλείο – υποτίθεται – για να λύσει όλα τα προβλήματα. Είναι λάθος αυτή η αντίληψη. Χρειάζεται, θα έλεγα, μία από-«νομικοποίηση» της οικονομίας μας."

    Τι είπατε...?!
    http://www.primeminister.gov.gr/2011/03/31/4876

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε ζήτησαν οι Έλληνες ΕΟΖ στον τόπο τους, αλλά οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, όργανα των οποίων είναι οι Γερμανοφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]