Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΕΥΠ της Μαδαγασκάρης και τα αδιάφθορα ΜΜΕ αμφισβητούν την απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή!

Στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν, όλα είναι δυνατά. Είναι πολύ εύκολο να πεις το οτιδήποτε, αρκεί να βρίσκεσαι στους μηχανισμούς της προπαγάνδας που αποθεώνει το τίποτε και εκμηδενίζει τα πάντα. Άλλωστε, όταν γράφουν κάτι οι αδιάφθορες, οι αμόλυντες, οι ανεξάρτητες, οι φιλαλήθεις και αλάνθαστες φυλλάδες, τότε δεν υπάρχει χρεία μαρτύρων, αφού ξεπερνούν το αλάθητο του Πάπα και την εντιμότητα της CIA...

Ε, ναι λοιπόν. Κρατήθηκαν, ζορίστηκαν, αλλά εξαπέλυσαν την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
“Η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ αμφισβητούν την απόπειρα κατά Καραμανλή”! Εξέλιξη σοκ, που εκθέτει τον λειτουργό της δικαιοσύνης που αποφάσισε την συγχώνευση των υποθέσεων σε μία ιστορική απόφαση. Μα ένα λεπτό…
  • Βγήκε ο Δένδιας και έκανε κάποια δήλωση αμφισβήτησης;
  • Βγήκε ο Δραβίλας και εξέφρασε αμφιβολίες;
  • Βγήκε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ και εγκάλεσε τους… συνωμοσιολόγους της δικαιοσύνης;
  • Βγήκε κάποιος πράκτορας της ΕΥΠ, έστω και με κουκούλα ως spokesman, όπως βγαίνουν οι “εκπρόσωποι” της Αλ Κάιντα για να πει ότι οι εξελίξεις αυτές είναι προϊόν “φαντασιοπληξίας”;
ΟΧΙ. Νιέτ. Νέε, λέμε.

Βρε μπας και βγήκαν οι αρμόδιοι εκείνης της εποχής και κατακεραύνωσαν λέγοντας “Όχι μπρε, δεν πήγαν να τον φάνε τον άνθρωπο…”
Όχι. Αντίθετα, ο Παυλόπουλος που τότε ως ΥΠΕΣ και Υπουργός δημόσιας τάξης ειναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος, όπου και αν βγήκε, μόνο “αμφισβητίας” δεν φάνηκε.

Εμ τότε ποιά ακριβώς ΕΛΑΣ και ΕΥΠ αμφισβήτησε τις ενέργειες του ειδικού ανακριτή Δημήτρη Φούκα; Αυτές της Ονδούρας; Της Μαδαγασκάρης; Μία διευκρίνηση βρε παιδιά.

Εμείς βεβαίως είμαστε οι τελευταίοι που θα αμφισβητήσουμε τα ελληνόφωνα ΜΜΕ που επιβεβαιώνονται καθημερινά για την επιλογή τους να γκρεμίσουν τον κακό Καραμανλή και να φέρουν στην εξουσία τον μέγα στοχαστή Γιώργο Παπανδρέου.
Δεν ξεχνάμε τις αυξήσεις, τα βοηθήματα, αλλά κυρίως τα “σούπερ σχολεία” που για πρώτη φορά μετά το 1945 κατόρθωσαν να λειτουργήσουν “ψηφιακά”, χωρίς καν να έχουν βιβλία! Χάριν της ρηξικέλευθης πολιτικής του μεγάλου αυτού ηγέτη που το πέρασμα του από την χώρα θα μείνει ανεξίτηλο.
Όπως και τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα που τον καλούσαν ως Μεσσία.

Τέτοια δικαίωση εντύπων, μόνο το Κοράνι θα μπορούσε να ζηλέψει.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. ΚΩΝ/ΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ΤΟΥ ΔΟΛ... ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ... ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΜΠΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΠΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΘΕΩΕΡΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ "ΠΟΥΛΟ"

      ΡΕ ΜΗΠΩΣ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ "ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ" ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ??

      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΙΑΤΧΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ "ΛΑΓΟΙ" ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

      Διαγραφή
  2. παλι μεγαλούργησε το τερας ευφυίας του ΔΟΛ??? Αχ ρε Βασιλάκη παιδί μου σου χω πει μη τρως αργά "βρώμες" στην ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΎΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ...ΥΠΟΦΕΡΟΘΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριοι και κυριες

    Εφόσον ο δημοσιογράφος γραφει αυτα τότε συμβαίνουν δυο τινά:

    1.ή ενας νεος κριστιαν αντερσεν ανέτειλε αλλά οφείλει να το καταθέσει

    2.ή έχει καλές πληροφορίες οπότε καλό θα είναι να τον καλέσουν οι Εισαγγελείς για να τεκμηριώσει αυτά που λέει.

    ή κάποιους τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας και προσπαθούν να θολώσουν τα νερά. Οπότε κ.Εισαγγελεύ συνεχίστε είσαστε σε καλό δρόμο.

    ΑΑΑΑΑΑ και μη ξεχασουμε το ασμα "Ζολί ζάχαρι Ζολί μέλι να πίνουν οι αγγέλοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ πάλι θα έλεγα να παραδώσει στην προανακριτική πρώτα αυτά που υποσχέθηκε ότι θα παραδώσει κι ακόμη δεν έχει πάει...
    ένα ένα...
    δεν μπορεί να κάνει τον μάγκα τσάμπα....
    αν εχει όντως στοιχεία... γιατί δεν τα παρουσιάζει???
    παίζει βέβαια και το σενάριο το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο να τον παρέσυρε στη βλακεία και στην παγίδα ορισμένων παπαγάλων - κορακιών.... ας πρόσεχε όμως... δεν ήξερε δεν ρώταγε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΝ/ΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΕΥΠ & ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.youtube.com/watch?v=RKx0hs2ifbQ&feature=player_embedded
      Κύριε Κωνστντίνε τι θα λέγατε για το ανωτέρω ????? Πολύ θα ήθελα να μάθω τα επιχειρήματα σας !!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Επειδή υπάρχει πηγή, η ερώτηση θα ταίριαζε εκεί. Αλλά, επειδή ποτέ δεν καταφέρθηκα κατά του κ. Χήτου (και γιατί άλλωστε να το κάνω αυτό;) σε παραπάμπω στο ίδιο το βίντεο, αν και θα προτιμούσα από την ΕΣΗΕΑ να δημοσιεύσει εκείνο τον κατάλογο των συνεργαζομένων με την ΕΥΠ δημοσιογράφων, για να τελειώσει το παραμυθάκι και όλος ο ντόρος.
      Πήρες την απάντησή σου; Σαφέστατα ναι

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]