Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ναι Σαμαρά για τζαμί στη Αθήνα!


Ετικέτες:ECB, IMF, σκανδαλα, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΝΤ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, Χρεωκοπία, Varlik Vergisi,papadimos_papandreou_samaras_karatzaferis_kemal2
Tου netakias
Τέτοιες ωρες νοσταλγώ τον Γιώργο Α.Παπανδρέου, τουλάχιστον ακούγαμε κι ένα “BRAVO GIORGOS” τώρα με τον Σαμαρά ουτε ένα ευχαριστώ, δεν ζητήσαμε αντάλλαγματα, μια καλή κουβέντα,ούτε αυτή δεν βλέπω… να τα λέμε αυτά.
Eτσι λοιπόν δημοσιοποιείται σήμερα στη «Διαύγεια» η προκήρυξη του διαγωνισμού για την οικοδόμησης του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, φυσικά με εντολή του πρωθυπουργού και βεζύρη μας κ.κ.Αντώνη Σαμαρά
Πάντως οι απόγονοι του Σουλεϊμαν πανηγυρίζουν., όπως αλίευσε την είδηση από τα Τουρκικά ΜΜΕ ο Παναγιώτης Λιάκος.
(δεν νόμιζω να χρειάζεται μετάφραση…)
Atina’ya cami gerçek oluyor!
Atina’ya cami gerçek oluyor!
Başbakan Antonis Samaras Atina’ya cami yapımı için yeşil ışık yaktı. 
Kathimerini gazetesinin haberine göre Başbakan Samaras Atina’ya cami inşa edilmesi konusunda yeşil ışık yaktı. Konuyla ilgili ihale  duyurusu bugün “Diavgia”da yayınlanacak. Cami Votaniko semtinde, İera sokakta yer alan deniz kuvvetlerinin arsasına inşa edilecek.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]