Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απάτη της ανανέωσης

Η πολιτική εξυγίανση του τόπου, έρχεται από αυτούς (από τα γνωστά κόμματα) που τις δεκαετίες του 1980-90 και 2000... ήταν στην απ’ έξω, όπως λέει ο λαός… αλλά στην βαθιά μέσα, για όσους γνωρίζουν και για όσους φυσικά έχουν πολιτική μνήμη.

Εκείνες τις δεκαετίες ήταν μάλιστα και συνεταιράκια. Μαζί «επηρέασαν» τότε καταστάσεις. Μαζί αποφάσισαν πως το πασοκ ήταν καλό για την ελλάδα και φυσικά και το χρηματιστήριο..

Σήμερα, τα ίδια παλικάρια πλένονται κοινωνικά και ντύνονται εθνάρχες. Θέλουν να βγάλουν τη σαπίλα από πάνω τους. Η επικοινωνιολόγοι αλλά και οι τροικανοί τους είπαν πως η σαπίλα αυτή λέγεται κομματικός μηχανισμός.

Ξεχνούν, πως σήμερα είναι αρχηγοί κομμάτων, ξεχνούν πως στις πλάτες κάποιων ήρθαν στην εξουσία, ξεχνούν πως κάποτε οι ίδιοι ήταν διαιρετικά και διχαστικά στοιχεία του πολιτικού συστήματος... και προσπαθούν να διαγράψουν την ιστορία που λαθραία κληρονόμησαν.. Εφευρίσκουν την ανανέωση.. την γιαλαντζί.

Γεμίζουν τα κόμματα με νεολαίους και μιλούν για νέα πολιτική γενιά.
Συρταρώνοντας αυτούς που στις προηγούμενες εκλογές τους ξεζούμισαν για να βγουν. Όμως, δες που η άχρηστη πολιτική τους, έχει φτιάξει μία Ελλάδα που συνεχώς γερνάει! Και προσπαθούν να πείσουν το εκλογικό σώμα των γέρων, δηλαδή και τους εαυτούς τους, πως όταν συρταρώσεις τον 60άρη και βγάλεις τον 30άρη μαριονέτα θα κερδίσεις...

Αμ δε, φίλε αρχηγέ του κόμματος....

Και τον 60άρη να βάλεις φυλακή (όσο είσαι εσύ δηλαδή) που μέχρι χτες τον έγλυφες.... και ισόβια να του ρίξεις.. σε 15 χρόνια θα είναι έξω. Και όταν θα είναι 75 χρονών.. και έτσι και η επιστήμη έχει κάνει και κανά θαύμα και βγεί και πιο ακμαίος... τότε....

Λάθος ανανέωση διάλεξες φίλε αρχηγέ. 
Και την καταλάβαμε. 
Και δεν θα την φάμε. 

Αν θες ανανέωση, φύγε εσύ! 
Και άσε την ανανέωση να την κάνουμε εμείς οι ψηφοφόροι. 
Με την ψήφο μας.

Αναγνώστης


Πηγή: Press-gr

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]