Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

(Βίντεο) Μητροπολίτης Πειραιώς: "Έχουν στόχο να ισλαμοποιήσουν την χώρα"


Στην εκπομπή "Ερασιτεχνικά και Εκκλησιαστικά" του Alpha Radio 9,89 μίλησε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο τα περί δημιουργίας τεμένους.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους Γιώργο Ρουμελιώτη και Αιμίλιο Πολυγένη να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Καλαντζή και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, μεταξύ άλλων τόνισε: 

"Νομίζω ότι και οι δύο έχουν αστοχήσει με τις δηλώσεις αυτές, διότι αυτοαναιρούνται και ειδικά ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, ο οποίος παρ' όλα αυτά είναι αξιόλογος άνθρωπος." "Αυτό που αποκρύπτεται είναι το γεγονός ότι ο νόμος που προσπαθεί να ψηφίσει η ελληνική κυβέρνηση είναι τελείως αντισυνταγματικός και παραβιάζονται οι αρχές της ισότητας", πρόσθεσε ο κ. Σεραφείμ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο δυναμικός Ιεράρχης ανέφερε: 

"Στόχος αυτής της προσπάθειας δεν είναι να εξυπηρετηθεί η θρησκευτική λατρεία, αλλά να ισλαμοποιηθεί το Λεκανοπέδιο και αργότερα ολόκληρη η χώρα".

Ακούστε την εκπομπή ΕΔΩ :

Παρακάτω το απόσπασμα των δηλώσεων:


 
Πηγή: Ρομφαία

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να σε χαίρεται ο Πειραιάς, δέσποτα. Και να ντρέπονται όλοι οι υπόλοιποι που σκύβουν το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]