Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χρηματιστηριακή αγορά έπεσε απότομα μετά την αναφορά για τραυματισμό του Ομπάμα

Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ αντέδρασε με απότομη πτώση στην όπως αποδείχτηκε ψευδή είδηση του πρακτορείου Associated Press για εκρήξεις στον Λευκό Οίκο και τραυματισμό του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Συγκεκριμένα, κατά περισσότερες από 100 μονάδες – κάτω από τις 14600 μονάδες – έπεσε ο δείκτης του Ντάου Τζόουνς. Όταν έγινε γνωστό, ότι η αναφορά για τις εκρήξεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η κατάσταση στην αγορά επανήλθε στο κανονικό.

Χάκερς έσπασαν τον λογαριασμό του Associated Press στο Twitter και ανάρτησαν πληροφορία που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τραυματίστηκε από εκρήξεις στον Λευκό Οίκο.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]