Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ...

...με αφορμή μια ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής στη Νέα Υόρκη

Μπορεί σε πρώτη φάση να μην συναντηθεί με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ωστόσο, ο Έλληνας πρωθυπουργός ετοιμάζοντας τις βαλίτσες του για τις ΗΠΑ, σίγουρα, στην άκρη του μυαλού του έχει την προοπτική ενός τέτοιου ραντεβού, έστω και την τελευταία στιγμή.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με αφορμή μια ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής στη Νέα Υόρκη.

Το συνέδριο αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 2 με 4 Ιουνίου και ο κ. Σαμαράς, κατά πάσα πιθανότητα θα μιλήσει στην έναρξη. Ωστόσο, ήδη το διπλωματικό σώμα, στο σύνολο του, βρίσκεται σε εγρήγορση, προκειμένου να εξασφαλίσει μια - έστω ολιγόλεπτη - συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το γεγονός ότι ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, έχει επισκεφθεί ήδη την Τουρκία (κι ενδεχομένως να το ξανακάνει άμεσα), ενώ η Ελλάδα παραμένει εκτός ...προορισμού, είναι κάτι που πολύ δύσκολα το χωνεύει η ελληνική διπλωματία, πλέον. Γι αυτό και μια συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον κ. Ομπάμα, θεωρείται πλέον εκ των ων ουκ άνευ...

Πηγή: Βόρεια

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Ωστόσο, ήδη το διπλωματικό σώμα, στο σύνολο του, βρίσκεται σε εγρήγορση..."

    Έχει σπάσει τα τηλέφωνα ο Λαζαρίδης και δεν του απαντάει κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ούτε το διάολο να δεις, ούτε το σταυρό σου να κάνεις", λέει μια παροιμία θέλοντας να δείξει ότι μια συνάντηση με κάποιο απεχθές πρόσωπο πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία.
    Γιατί τέτοια πρεμούρα να είσαι αρεστός και πελάτης του ακατονόμαστου, λοιπόν; (ρητορική ερώτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]