Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βάφτισαν την δωροδοκία "έκφραση ευγνωμοσύνης"!!!

Το ότι οι (διακυβερνώντες) την Ελλάδα βιάζουν κατά κόρον, κατά σύστημα και με κάθε ευκαρία όχι μόνο το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας, αλλά ακόμη και αυτή την απλή - κοινή λογική, θα πρέπει να το έχουμε αντιληφθεί όλοι οι γηγενείς κάτοικοι της χώρας που κάποτε λεγόταν Ελλάδα και σήμερα έχει μεταβληθεί σε μία αποικία χρέους, υποτελών ανθυποκυβερνώντων που υπογράφουν την μεθοδική διάλυση της χώρας και την γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού.

Επειδή, όμως, αυτά τα ανθρωποειδή γνωρίζουν πως οι εντολές που τους δίνουν τα ανθρωπόμορφα ναζιστοειδή κτήνη, παραβιάζουν τη νομοθεσία, τολμούν όχι μόνο να ανοίξουν διάπλατα πόρτες και παράθυρα για την διαφυγή τους από την δικαιοσύνη, αλλά ως άλογα κτήνη βιάζουν την λογική παίζοντας με τις λέξεις και καταστρέφοντας κάθε επικοινωνία των ιδίων με την απλή λογική. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Πρώτιστα και κύρια λόγω της πρωτοφανούς ανεκτικότητας και μη αντίδρασής μας.
Χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, στις 6 Μαρτίου ψηφίστηκε διάταξη, από τους αντιπροσώπους που στείλαμε στη Βουλή, έπειτα από πρόταση από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ η οποία αναφέρει ότι «δεν συνιστά δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης».
Την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία του λαού στενάζει και εξαθλιώνεται, σε αντίθεση φυσικά με την κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα που περνάει καλά και κερδίζει, την ίδια στιγμή η ηγεσία αυτής της νομενκλατούρας, δηλαδή το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας έφερε στο σημερινό χάλι, κάνει ό,τι μπορεί για να διασώσει τους επίορκους που έχουν δωροδοκηθεί, αλλά και αυτούς που θα δωροδοκηθούν στο μέλλον. Αν μη τι άλλο αυτή η διάταξη παραπέμπει (αν τύχει να προκύψει θέμα) σε πολυετείς δικαστικές διαδικασίες, προκειμένου να ερμηνεύονται κάθε φορά οι έννοιες «υλική παροχή» και «έκφραση ευγνωμοσύνης», κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να απολυθεί ποτέ κανείς δημόσιος υπάλληλος που δωροδοκείται.
Μετά από αυτή την ενέργεια αλλά και εκείνη της απαλλαγής των τραπεζιτών, που θρασύτατα το πολιτικό σύστημα μας τρίβει στα μούτρα και με δεδομένο ότι δεν κουνιέται φύλλο, αποδεικνύεται περίτρανα ότι έχουμε τελειώσει ως Έθνος, ως λαός αλλά και ως πολίτες. Η πάλαι ποτέ ελληνική «δημοκρατία» κατέβασε ρολά. Κλείσαμε.
(Πέτρος Χασάπης)
Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως μας μεταχειρίζονται ως άβουλα όντα (χειρότερα ακόμη και από ζώα) ίσως η συνέχεια της μετάλλαξης (ή αποκάλυψης άραγε;) του ευρωπαϊκού μύθου σε ευρωπαϊκή φρίκη, να σας πείσει. Μόνο που τότε θα είναι πολύ μεγάλος ο πόνος που θα απαιτείται για να εκδιωχθούν όλοι εκείνοι που ξεδιάντροπα ξεπουλάνε όλα όσα δεν τους ανήκουν, που ξεδιάντροπα χαρίζουν όλα εκείνα που ετούτη η χώρα απέκτησε καταθέτοντας ποταμούς αίματος...
Δεν φταίνε οι δεσμώτες, οι βασανιστές και οι εκτελεστές μας. 
Εμείς φταίμε που τους επιτρέπουμε -ακόμη- να υπάρχουν...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]