Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο σκοτεινός κόσμος του ΤΑΙΠΕΔ

Τον σκοτεινό κόσμο του ΤΑΙΠΕΔ και τις μεθοδεύσεις του τέως προέδρου Αθανασόπουλου καταγγέλει η κ. Άννα Ζωηρού μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ.
Όταν την ρωτάμε, γιατί τώρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αντίδρασή της έρχεται με καθυστέρηση εξαιτίας της αποπομπής απο το Δ.Σ εκείνη είναι καταιγιστική και με επιχειρήματα:

- Zητώ να δοθούν στην δημοσιότητα τα πρακτικά του Δ.Σ. για να διαπιστώσεη η κοινή γνώμη ότι αντιδρούσα από την πρώτη στιγμή στις μεθοδεύσεις του τέως προέδρου. Ήμουν άλλωστε η μόνη που αντιδρούσα. Για μένα η θητεία μου στο ΤΑΙΠΕΔ ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία…

Η κα Ζωηρού είχε διοριστεί στο ΤΑΙΠΕΔ επί πρωθυπουργίας Λ. Παπαδήμου και ήταν επιλογή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη την περίοδο που στήριζε την κυβέρνηση.

Η κ. Ζωηρού μιλώντας στέκεται ιδιαίτερα στις περίεργες μεθοδεύσεις για την περίφημη σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, η ανανέωση της οποίας θα συζητηθεί σε Γ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ το Σάββατο (!) στις 6 Απριλίου στο Περιστέρι.

“Το Δ.Σ. επί προεδρίας Μητρόπουλου είχε αποφασίσει να μην ανανεωθεί η σύμβαση με την Ιντραλότ ώστε να μην δεσμευθεί ο αγοραστής του Οργανισμού. Χωρίς λοιπόν να έχει συζητηθεί η ανανέωση της σύμβασης στο Δ.Σ του Οργανισμού –ούτε καν στους διαδρόμους του ΤΑΙΠΕΔ- με ενημέρωσαν κι ενώ βρισκόμουν στις Βρυξέλλες ότι είναι έτοιμο το νέο σχέδιο της σύμβασης. Αντέδρασα, όπως είχα κάνει και σε άλλες περιπτώσεις που εκτιμούσα ότι οι αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας. Πήγα εκεί για να υπερασπισθώ τα συμφέροντα της πατρίδας μου κι όχι να έχω διακοσμητικό ρόλο σε αποφάσεις που λαμβάνονταν κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες…”

Η ίδια ως γνωστόν έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό στην οποία κατήγγειλε σημεία και τέρατα, όπως «προσλήψεις «κολλητών» με μηνιαίες αποζημιώσεις της τάξεως των 4 και 5 χιλιάδων ευρώ, την ώρα που επιβάλλονται στους Ελληνες αιματηρές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

Η κ. Ζωηρού υποστηρίζει πως δε μπορούσε να συμφωνήσει «με όλες αυτές τις επεκτάσεις και ανανεώσεις που κάνει η διοίκηση στα συμβόλαια των διαφόρων συμβούλων αξίας εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες κυριολεκτικά γίνονται τελευταία στιγμή ή ακόμα και εκ των υστέρων!». 
Βέβαια όσοι παρακολουθούν τις “δραστηριότητες” του ΤΑΙΠΕΔ ειδικά στις κρίσιμες αποκρατικοπιήσεις όπως είναι αυτές του ΟΠΑΠ και των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ γνωρίζουν ότι ως τώρα περνούσε απευθείας η γραμμή του Μαξίμου. Στην ουσία ο Αθανασόπουλος –ο οποίος βρίσκεται πλέον υπόδικος για την θητεία του στη ΔΕΗ- βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Σαμαρά. Οι καταγγελίες της κ. Ζωηρού απλά επιβεβαιώνουν την αίσθηση της κοινής γνώμης για το “ιστορικό βάθος” της διαπλοκής στη χώρα μας…

Αποκλειστική συνέντευξη στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]