Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαθήματα πολιτικής ορθότητας

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Συνεχίζονται τα μαθήματα πολιτικής ορθότηταςστα σχολεία της χώρας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με να πιλοτικό πρόγραμμα που εκπορεύεται από τα κεντρικά των Βρυξελλών. Εκεί στα κεντρικά της ΕΕ είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων και τις πρόσφατες εκλογικές τους επιτυχίες.
Η άνοδος του εθνικισμού στην Ευρώπη αποτελεί απειλή για το ''πρότζεκτ'' Ευρωπαϊκή ενοποίηση. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί αντιστέκονται στην απώλεια της Εθνικής τους ταυτότητας και στην αντικατάστασή της με την πολύ-πολιτισμκή κουλτούρα της Νέας Τάξης. Έτσι μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης του πρότζεκτ οι εγκέφαλοι των Βρυξελλών επιστρατεύουν τις δυνάμεις της πολιτικής ορθότητας για να ξεκινήσει κανονική πλύση εγκεφάλου αρχής γενομένης από τα σπάργανα της σκέψης, μέσα από τα σχολεία.

Αποκρουστικές ειδήσεις κανονικής προπαγάνδας στα σχολεία μας έρχονται από την Βρετανία αλλά και από την χώρα μας.
Τί κοινό έχουν και οι δύο αυτές χώρες;
Εθνικιστικά κόμματα με προσφάτως καταγεγραμμένη εκλογική επιτυχία.

Στην Βρετανία, μαθητές γυμνασίων της χώρας κλήθηκαν να αναγνωρίσουν και να βαθμολογήσουν ρατσιστικές συμπεριφορές μέσα από κάποιες προτάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν Λευκά αγόρια εναντίον εγχρώμων: π.χ. Ένα Λευκό αγόρι αρχίζει καυγά με ένα μικρότερό του αγόρι από την Ασία, στην συνέχεια αναφέρεται υποτιμητικά στον αντίπαλο του ως ένας ''απ αυτούς''… Βαθμολογήστε...

Στην χώρα μας, προσφάτως μοιράστηκε στα σχολεία εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας η οποία αναφέρει τα εξής: «Και στην χώρα μας έχουν εγκατασταθεί μετανάστες και πρόσφυγες», «κυνηγημένοι από τις δικές τους χώρες από την ανέχεια, τον πόλεμο και τις διώξεις», «υπάρχουν άνθρωποι που τους θεωρούν υπεύθυνους και για τα δικά μας προβλήματα», «γι αυτό το λόγο οι μετανάστες πέφτουν συχνά θύματα ρατσιστικής βίας»...
Αυτά τα οποία αναφέρει η συγκεκριμένη εγκύκλιος άνετα θα μπορούσαν να είναι αποσπάσματα από κάποιο άρθρο δημοσιευμένο στην Αυγή ή στο Left ή σε οποιοδήποτε άλλο αριστερίστικο έντυπο.
Παρακάτω η ίδια εγκύκλιος δίνει και το εξής θέμα έκθεσης πάνω στο οποίο θα πρέπει να διαγωνιστούν οι μικροί μαθητές: ''Με αφορμή κάποιο περιστατικό από την καθημερινότητά σας που έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο... και στο οποίο ήσασταν παρόντες... γράψτε τις ιδέες σας για τον τρόπο που ο καθένας ξεχωριστά αλλά και με συλλογικό τρόπο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα ρατσιστικά φαινόμενα και τη βία...»
Η πολιτική προπαγάνδα συγκεκριμένου πολιτικού χώρου μεταφέρεται στα σχολεία μέσω μιας εγκυκλίου. Το υπουργείο καλεί του μαθητές να γράψουν έκθεση όχι για το τι είναι ρατσισμός και βία γενικώς, αλλά για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η βία εναντίον των κακόμοιρων μεταναστών, που έρχονται με καλές και αγαθές προθέσεις στην χώρα μας για να βρουν δουλειά και οι κακοί ρατσιστές Έλληνες τους σπάνε στο ξύλο(!).
Τώρα αν ένα παιδί κάτοικος του πολύπαθου κέντρου της Αθήνας γράψει για το καθεστώς τρόμου που υφίστανται οι Έλληνες κάτοικοι από τις ορδές εγχρώμων λαθρομεταναστών που ανοιχτά απειλούν τις ζωές των κατοίκων, θα θεωρείται από τους καθηγητές του ως το μαύρο πρόβατο της τάξης.
Με την συγκεκριμένη εγκύκλιο το ίδιο το υπουργείο παιδείας (το οποίο υποτίθεται ότι είναι Εθνικής παιδείας και για όλους τους Έλληνες) παίρνει θέση σε σοβαρό πολιτικό πρόβλημα και επιχειρεί να υποδείξει στους μαθητές την πολιτικά ορθή συμπεριφορά!

Είναι γνωστή η διείσδυση της Αριστεράς στον χώρο της Εκπαίδευσης. Σχολεία και πανεπιστήμια Μαρξιστοκρατούνται. Στο συνδικάτο των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης η Αριστερά, ακόμα και οι πιο ακραίες συνιστώσες της, είχαν πάντα μεγάλα ποσοστά. Η αριστερή πλύση εγκεφάλου των παιδιών μας είναι γεγονός ειδικά τις δεκαετίες που ακολούθησαν την εκλογική επιτυχία του ΠΑΣΟΚ το 1981.
Εκείνο που παραμένει άγνωστο για τον πολύ κόσμο είναι πως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο κατεύθυνση της Αριστεράς, με σκοπό την εκ των έσω άλωση των δυτικών κοινωνιών.
Είναι οι επιταγές του Γκράμσι και των ιδρυτών της σχολής της Φρανκφούρτης, Χοκχάιμερ και Αντόρνο, για τον πολιτιστικό Μαρξισμό. Όλοι αυτοί οι πατέρες της πολιτικής ορθότητας θα ήταν ιδιαιτέρως υπερήφανοι αν έβλεπαν τους επιγόνους τους να έχουν κατακτήσει σχολεία πανεπιστήμια, ακόμα και υπουργεία παιδείας ολόκληρων χωρών.

Τα ΜΜΕ στην χώρα μας αντί να ασχοληθούν με τις πολιτικά κατευθυνόμενες εγκυκλίους του υπουργείου παιδείας, κατακεραυνώνουν το πρόγραμμα «διάπλαση των παιδιών» συγκεκριμένου πολιτικού φορέα. Χαμός για την διάπλαση των παιδιών της ΧΑ και μύδροι εναντίον των κακών ρατσιστών γονιών, αλλά για την διάπλαση των παιδιών στα πρότυπα της πολιτικής ορθότητας που ακολουθεί το υπουργείο παιδείας τσιμουδιά....

Προσφάτως στην Βρετανία δικαστήριο πήρε νεογέννητο παιδί από την μητέρα του επειδή ο πατέρας του παιδιού ήταν μέλος εθνικιστικών ομάδων...!!!
Αυτή είναι η πολιτική ορθότητα...
Η ιερά εξέταση των ημερών μας, η οποία σ αφήνει να πιστεύεις ό,τι θέλεις αρκεί να είναι αποδεκτό...
Έτσι όμως ακυρώνεται το ίδιο το νόημα της δημοκρατίας, αφού η ελευθερία της έκφρασης περιορίζεται σε κάποια αποδεκτά πλαίσια.
Στην Αμερική, την χώρα στην οποία πρώτη απ’ όλες τις χώρες η πολιτική ορθότητα πειραματίστηκε, σ’ αυτή τη χώρα συναντάει και την πιο μεγάλη αντίσταση. Το κίνημα της κατ οίκον εκπαίδευσης είναι η απάντηση στην πολιτική ορθότητα .Οι γονείς προσπαθούν να δώσουν τις παραδοσιακές κατευθύνσεις στα παιδιά τους. Αυτές που η πολιτική ορθότητα και η Νέα Τάξη μισούν. Αγάπη για την Πατρίδα, την οικογένεια, τον θεό, αγάπη για την φυλή, διατήρηση της καθαρότητας της φυλής κ.λ.π.

Οι πατέρες της πολιτικής ορθότητας, οι εισηγητές του πολιτιστικού Μαρξισμού, ήξεραν πολύ καλά ότι μόνο αν αλλοιώσουν εκ των έσω τις παραδοσιακές αξίες του δυτικού πολιτισμού θα μπορούσαν να έχουν μέλλον. Η εκπαίδευση θα είναι το πεδίο της μάχης για τα επόμενα χρόνια.
Σε αυτό το πεδίο αξίες αιώνων θα συγκρουστούν με τις αντιφυσικές ιδεοληψίες ανωμάλων εγκεφάλων...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]