Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά τις τίγρεις και τους κλόουν, ο Γιώργος Παπανδρέου στο …Bellagio – Las Vegas!

Στη γνωστή ταινία, οι πρωταγωνιστές αφού καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, επιδίδονται σε όργια σε μια ξέφρενη νύχτα στο Λας Βέγκας. Όταν ξυπνούν την επόμενη μέρα φυσικά δεν θυμούνται τίποτα και  βρίσκονται αγκαλιά με τίγρεις και μαϊμούδες…

Κατάσταση λοιπόν “Hangover” θυμίζει και ο πρώην πρωθυπουργός και θα σας εξηγήσουμε το γιατί:
Πριν από δυόμιση χρόνια περίπου, όταν οι αγορές είχαν στριμώξει την Ελλάδα, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλούσε για τη “διεθνή κερδοσκοπία” που έβαλε στο στόχαστρο τη χώρα μας. Μάλιστα ζητούσε και άμεσα μέτρα απ’ την παγκόσμια κοινότητα κατά αυτών των “κερδοσκόπων”!

Σήμερα ο κ. Παπανδρέου δέχεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί με αυτούς τους κερδοσκόπους που έφεραν στο «σημείο μηδέν» την Ελλάδα- όπως το αποκαλούσε ο ίδιος – και να συζητήσει για την παγκόσμια κρίση.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η αμοιβή του κ. Παπανδρέου, αλλά αν τη γνωρίζαμε ίσως να μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε την πράξη του να συμφωνήσει να συμμετάσχει ως ένας απ’ τους κεντρικούς ομιλητές σε ένα συνέδριο για hedge funds στο Λας Βέγκας τον ερχόμενο Μάιο.

Φυσικά στο συγκεκριμένο συνέδριο θα είναι η “αφρόκρεμα” των “κερδοσκόπων” της Wall Street, οι άνθρωποι για τους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός ζητούσε βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα.

Ανάμεσά τους και ο κ. Ντάνιελ Λεμπ της Third Point, ο οποίος πέρυσι – και μετά το “κούρεμα” των ομολόγων – κατάφερε να βγάλει 500 εκατ. δολ. μόνο απ’ τα ελληνικά ομόλογα!

Το συνέδριο θα γίνει στο περίφημο ξενοδοχείο Μπελάτζιο, σήμα κατατεθέν του Λας Βέγκας, διάσημο σε όλο τον κόσμο από τα γυρίσματα πολλών ταινιών του Hollywood.

Δεν μπορούμε πραγματικά να εξηγήσουμε γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους της διεθνούς κερδοσκοπίας. Γιατί δέχεται να μιλήσει με τους ανθρώπους που οδήγησαν, σκοπίμως και με στόχο να κερδίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια, τη χώρα μας στην καταστροφή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως άλλος Ζακ Γαλιφιανάκης στην ταινία “Hangover” ξεχνά τα όργια που έκανε αυτός και η «παρέα» του. Μόνο που ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη προλάβει να στείλει στην Ελλάδα τις τίγρεις και τις μαϊμούδες!



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]