Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Δεν θα υπάρξει happy end στην Κύπρο

«Δεν θα υπάρξει happy end στην Κύπρο. Η κυπριακή κυβέρνηση για πολύ καιρό έμεινε αδρανής και δεν μπορεί να αναμένει θαύματα», εκτιμούν ρωσικοί χρηματοοικονομικοί κύκλοι, μεταδίδει η Deutsche Welle.

Η ρωσική πλευρά δεν κρύβει την οργή της για τους χειρισμούς της κυπριακής υπόθεσης, με τον πρωθυπουργό Ντιμίτρι Μεντβέντεφ να απειλεί ακόμη και με αναθεώρηση της θέσης του ευρώ στα συναλλαγματικά αποθέματα της Ρωσίας, εφόσον η διευθέτηση της χρηματοπιστωτικής κρίσης στην Κύπρο ζημιώσει τα ρωσικά συμφέροντα.

Η προοπτική επιβολής έκτακτου τέλους από την ΕΕ στις τραπεζικές καταθέσεις στην Κύπρο, εξοργίζει τους Ρώσους, καθώς ένα μεγάλο μέρος των καταθέσεων αποτελείται από ρωσικά κεφάλαια. Και αυτός «είναι λόγος για να επανεξετασθεί» το ευρώ, δήλωσε ο ρώσος πρωθυπουργός.

Ήδη πριν από τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο Μεντβέντεφ είχε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα έναντι της Κύπρου και της ΕΕ. «Αυτό που έκαναν μέχρι τώρα η ΕΕ, η Κομισιόν και η κυπριακή κυβέρνηση προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα του χρέους θυμίζει δυστυχώς ελέφαντα σε υαλοπωλείο», διεμήνυσε ο ρώσος πρωθυπουργός.
«Υπολογίζω τα ρωσικά κεφάλαια στα 30 με 35 δισεκατομμύρια ευρώ»

Γερμανοί δημοσιογράφοι βλέπουν ρωσικά αεροπλανοφόρα ανοιχτά της Κύπρου!

Γερμανοί δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην Κύπρο κάνουν λόγο για τουλάχιστο 2 ρωσικά αεροπλανοφόρα τα οποία κετευθύνονται με προορισμό την Μεσόγειο, ανοιχτά της Κύπρου!
Τα γερμανικά ΜΜΕ συνδέουν την συγκεκριμένη επιθετική κίνηση της Μόσχας με την πρόθεση του Eurogroup να κουρέψει τις ρωσικές καταθέσεις.
Τα πράγματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού μετά την αυτοκτονική απόφαση των Ευρωπαίων να τινάξουν στον αέρα τον παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και η Alpha Bank δήλωσε ανοιχτά την αντίθεσή της στο κούρεμα. Όσο αφορά αυτό που συμβαίνει στην οικονομική επιτροπή της Κυπριακής Βουλής οι πληροφορίες είναι αλληλοσυγκρουόμενες με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η Μέρκελ μετά την κτηνώδη γκάφα του κουρέματος επιχειρεί να το φορτώσει στην Κύπρο και δηλώνει (Eurogroup) ότι το σενάριο του κουρέματος έχει κλείσει και ρίχνει το μπαλάκι στην κυβέρνηση Αναστασιάδη να κουρευτεί από μόνη της.

Πηγές Euro2day και Κουρδιστό Πορτοκάλι

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]