Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύπρος: Με μονάδες ασφαλείας και σεκιουριτάδες θα ανοίξουν την Τρίτη οι τράπεζες


Όπως πληροφορείται η “Φαρέτρα” από καλά πληροφορημένες πηγές της Μεγαλονήσου, οι διοικήσεις των τραπεζών της Κύπρου λαμβάνουν έκτακτα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις, λόγω της έντασης του κόσμου… 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο δράσης, κυρίως μέσα στα τραπεζικά καταστήματα, αλλά και απ’ έξω, θα υπάρχουν ενισχυμένες ομάδες ασφαλείας – μεικτές, μεταξύ αστυνομικών και σεκιουριτάδων! 
Ο κόσμος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Κύπρο προ του φάσματος πιθανής απώλειας των χρημάτων του και αναμένεται να υπάρχουν στιγμές έντασης για μαζικές αναλήψεις, αφού ακόμη κι αν έχει επέλθει συμφωνία “κουρέματος” των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ, πλέον ουδείς θα επιτρέπεται σηκώνει ότι ποσό θέλει, οπότε αυτές θα πρέπει να γίνονται πλαφοναρισμένες…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σήμερα στην Κύπρο έχει γίνει πορεία των τραπεζιτικων υπαλλήλων (8000 κόσμος) προς το προεδρικό και ο συνδικαλιστής τους κ. χατζηκωστης δήλωσε (άρθρο στον Φιλελεύθερο σήμερα) ότι εαν δεν απαντηθούν τα ερωτήματα σχετικά με τα ταμεία πρόνοιας απο την κυβέρνηση δεν θα πανε να δουλέψουν στις τράπεζες την Τρίτη. Θα κατελθουν σε απεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]