Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο δολοφόνος έκανε το μοιραίο λάθος!

Γράφει ο Δευκαλίων

Για
τους τακτικούς αναγνώστες του Δευκαλίωνα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσον αφορά την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων που βρίσκονται σε τραπεζικά ιδρύματα που εδρεύουν στην Κυπριακή Δημοκρατία.


Το Βόρειο-Ευρωπαϊκό Βιομηχανικό κατεστημένο
σε αγαστή συνεργασία με το Διεθνές Χρηματιστηριακό Κεφάλαιο διέπραξαν μία ακόμα προβοκάτσια εναντίον του ευρώ. Ο λόγος απόλυτα σαφής. Πρέπει το ευρώ να υποτιμηθεί έναντι του δολαρίου προκειμένου να ενισχυθούν οι Βόρειο-Ευρωπαϊκές Βιομηχανικές Εξαγωγές.

Εκεί κατάντησαν! Ποια κοινή και ενιαία ευρωπαϊκή αντίληψη και κουραφέξαλα. Ο θάνατος σου, η ζωή μου!

Κανένα ενδιαφέρον για τον Κύπριο υπάλληλο εταιρείας παροχής υπηρεσιών. Πρέπει να σωθεί ο εργάτης της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Ανόβερο. Καταστρέφουμε την Κυπριακή Οικονομία για να υποτιμηθεί το ευρώ ώστε να πουλήσουν οι Γερμανικές Βιομηχανίες. Αυτή είναι η πεμπτουσία των όσων συμβαίνουν αυτές τις ημέρες.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Μην τσιμπάμε στα επικοινωνιακά τερτίπια. Στο τέλος θα επιβληθεί το χαράτσι στις καταθέσεις και θα εγκριθεί και από το κυπριακό κοινοβούλιο. Σάμπως έτσι δεν γίνεται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα. Γίνεται μία μεγάλη φασαρία για κάποια μέτρα που ζητάει η τρόικα. Τραβάει η τρόικα κάποια από τα μέτρα πίσω και περνάνε τα υπόλοιπα. Έτσι ακριβώς θα γίνει και στην Κύπρο.

Μα θα καταστραφεί η Κυπριακή Οικονομία,
θα αντιτείνει ο καλόπιστος μνημονιακός. Και στην Ελλάδα καταστράφηκε η Οικονομία λόγω των μνημονιακών μέτρων. Ε και τι έγινε; Αυτή ήταν η επιδίωξη και απόφαση της νομεκλατούρας της ΕΕ  από την αρχή. Καταστρέφουμε τον πλούτο του Νότου για να σωθούμε εμείς οι Βόρειοι.

Μόνο που στην Κυπριακή υπόθεση υπάρχει μία γενεσιουργός διαφορά
. Το διευθυντήριο των Βρυξελλών σε συνεργασία με το Βόρειο-Ευρωπαϊκό Βιομηχανικό Διευθυντήριο όταν επέβαλαν χαράτσι στις καταθέσεις έκαναν το μοιραίο λάθος. Σκότωσαν την αξιοπιστία του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος. Όμως θάνατος του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος σημαίνει επιθανάτιος ρόγχος του ευρώ.

Σε πολύ λίγο καιρό και με πραγματικά γεγονότα θα επαληθευτεί πλήρως η προηγούμενη θέση της στήλης. Εδώ θα είμαστε, θα τα ζούμε και θα τα συζητάμε.
Ο δολοφόνος έκανε το μοιραίο λάθος!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]