Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Απειλή» Μέρκελ σε Αναστασιάδη! Μόνο με την τρόικα οι διαπραγματεύσεις!

Η Γερμανία άρχισε να χάνει την ψυχραιμία της...

Εν όψει της τηλεφωνικής επικοινωνίας που αναμένεται να έχει ο Αναστασιάδης με τον Πούτιν εντός της ημέρας και την επίσκεψη της τελευταίας στιγμής που φέρεται να προγραμματίζεται στη Μόσχα.
Οι διαπραγματεύσεις για την Κύπρο θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο με την τρόικα είπε η Μέρκελ στον Αναστασιάδη, βλέποντας τον Κύπριο Πρόεδρο να συνομιλεί ταυτοχρόνως και με τη Ρωσία.

«Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην κ. Μέρκελ και τον πρόεδρο της Κύπρου χθες το βράδυ. Κατά την επικοινωνία αυτή η κ. Μέρκελ επέμεινε ότι οι διαπραγματεύσεις (για το σχέδιο διάσωσης) πρέπει να διεξαχθούν αποκλειστικά και μόνο με την τρόικα» τόνισε η εκπρόσωπος γερμανικής κυβέρνησης, χωρίς να δώσει επιπλέον πληροφορίες για την τηλεφωνική αυτήν επικοινωνία.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Όταν είσαι μικρός, σε κακή γειτονιά, έχοντας κάνει επί πλέον και μοιραία λάθη, το μόνο που έχεις ως διέξοδο είναι να διαλέξεις τον πιό συμπαθητικό "φίλο".
      Αυτό που επιβάλλεται είναι να ξεκαθαρίσεις μαζί του τι είναι αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να του παραδώσεις...
      Μόνο πιό πρίν πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου πιό είναι αυτό και επί πλέον με ποιούς θα του παραδώσεις το μήνυμα.
      Δεν ισχύει μόνο για την μικρή Κύπρο...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]